AFC UTA Arad vs Politehnica Timişoara

aprilie 24, 2018 | 5:00 pm

Recap

Ora 18:22 Poliștii au părăsit terenul de joc, în semn de protest pentru interdicția suporterilor de a intra pe teren. Arbitrul a fluierat finalul jocului.

Min. 59 Poliștii au oprit meciul și părăsesc terenul în semn de protest.

Min. 57 UTA cere penalti la căderea lui Stahl în careu, însă acesta primește doar galben pentru simulare.

Min. 54 Prima schimbare la UTA: iese Prună, intră Stahl.

Min. 53 O primă ocazie notabilă a reprizei secunde: centrare a lui Hlistei de pe stânga, pentru lovitura de cap a lui Prună, pe lângă.

Min. 46 A început repriza a doua.

Pauză la Șiria. 0-0 după primele 45 de minute.

Min. 45+2 Corner executat de Sorescu, la a doua bară, iar Scutaru ratează de puțin întâlnirea cu mingea.

Min. 39 Poli continuă să controleze jocul. Centrare a lui Motreanu, de pe dreapta, care trece puțin peste poartă.

Min. 38 Sorescu ratează de la punctul cu var. Execuția șeptarului polist, trimisă în dreapta, e scoasă de Bodea.

Min. 37 Penalti pentru Poli, dictat pentru un fault al lui Burlă asupra lui Motreanu.

Min. 37 Cartonaș galben văzut de Curtuiuș pentru simulare.

Min. 36 Șut periculos al lui Sorescu, de la 30 de metri, puțin pe lângă buturile lui Bodea.

Min. 34 Suporterii UTA-ei cântă din afara stadionului, fără să intre în peluză. Se scandează împotriva conducerii clubului arădean, precum și „Libertate pentru suporteri!”

Min. 29 Fază prelungită de atac a timișorenilor, încheiată cu lovitura de cap a lui Sorescu, reținută de Bodea.

Min. 26 Sorescu șut de la marginea careului, respins de Bodea. La faza imediat următoare, Hlistei reia din careu, iar Dur-Bozoancă respinge în corner, cu un reflex incredibil.

Min. 16 Lovitură liberă din lateral stânga, executată de Sorescu, pe poartă, însă Bodea se înalță și reține.

Min. 13 Un nou galben în contul gazdelor, văzut de Roșca, pentru un fault asupra lui Plămadă.

Min. 12 Cartonașe galbene văzute de Motreanu și Manea, după un clinci între ei în teren. Cele două echipe s-au încăierat, foarte vocal fiind și Burlă, scăpat fără avertisment.

Min. 9 O primă ocazie și pentru arădeni: șut al lui Curtuiuș, din lateral dreapta, puțin pe lângă stâlpul de la colțul lung.

Min. 4 O primă incursiune a lui Sorescu pe stânga, însă șutul său, din unghi, trece pe lângă poartă.

Min. 3 Derby-ul se dispută într-o liniște deplină, fără cele două galerii.

Min. 1 A început meciul la Șiria, cu 8 minute întârziere față de ora oficială de start.

Ora 17:06 Intră pe teren și echipa Politehnicii Timișoara.

Ora 17:03 UTA a ieșit pe teren. Jucătorii Politehnicii sunt încă la vestiare. Pe pista din jurul terenului, în fața spațiului destinat presei, continuă dialogul dintre managerul sportiv al gazdelor, Codru Grădinariu, și managerul sportiv al Politehnicii, Marius Cociu.

Ora 16:56 Zece oficiali ai Politehnicii, care aveau asigurate locuri în tribuna principală a stadionului din Șiria, conform protocolului, au fost evacuați de firma de pază și trimiși lângă masa presei.

Ora 16:51 Protestul jucătorilor Politehnicii s-a oficializat. Partida va începe cu 10 minute întârziere, în semn de solidaritate cu suporterii veniți de la Timișoara și care sunt ținuți în afara stadionului de către Jandarmerie,

Ora 16:42 Negocierile dintre suporterii poliști și Jandarmerie continuă. Alb-violeții se află masați pe o stradă din imediata apropiere a stadionului, însă în continuare nu sunt lăsați să intre, deși fiecare dintre ei deține câte un bilet valabil de intrare.

Ora 16:25 Ambele echipe au ieșit la încălzire, însă de pe stadion lipsesc cele două galerii. Poliștii sunt ținuți într-un țarc amenajat de Jandarmerie, în apropierea stadionului. În semn de protest Politehnica va întârzia cu 10 minute startul meciului în cazul în care tifoseria alb-violetă nu va fi lăsată pe stadion.

_____________________________________

Cel mai aşteptat meci de ligă secundă din această primăvară, în zona de vest a țării, e gata de start! La ora 17:00, pe stadionul „Otto Greffner” din Șiria, se dispută derby-ul dintre UTA și Politehnica Timișoara.

Meciul va fi arbitrat de Florin Mazilu (Satu Mare) – Adrian Mărginean (Aiud), Iulian Szekely (Cluj). Rezervă va fi Marius Omuț (Satu Mare), iar observatori au fost desemnați Dan Monea (Aiud) – pentru arbitri și Viorel Lolea (Reșița) – pentru joc.

UTA (antrenor Cristian Todea): Bodea – D. Dan, Roșca, R. Iuga, Burlă – Manea, Jorza – Prună, D. Buia, Hlistei – Curtuiuș (cpt.). Rezerve: Barna – Dinculescu, Lazăr, A. Iuga, Stahl, D. Popa, D. Toma

Politehnica (antrenor Antonio Foale): Dur-Bozoancă – Bilia, Mera (cpt.), Scutaru, Taub – Krausz, Lazea – Motreanu, Ignea, Sorescu – Plămadă. Rezerve: Dascălu – V. Nicolae, Giuricici, Schieb, Coadă, Poparadu, Ghinescu

Detalii

Dată Ora Campionat Sezon Ziua meciului Rezultat final
aprilie 24, 2018 5:00 pm Liga a 2-a 2017/2018 Etapa 31 90'

Rezultate

ClubGoals
AFC UTA Arad3
Politehnica Timişoara0