Membri oficiali

În toate cele șase sezoane petrecute de la renașterea Politehnicii membrii cotizanți au reprezentat o susținere importantă pentru clubul nostru. În fiecare an un procent semnificativ din veniturile clubului au fost reprezentate de către cotizațiile plătite de membri. În plus, sistemul de organizare este primul de acest gen apărut în țară, fiind unic datorită reprezentativității fanilor în cadrul structurilor de conducere ale clubului. Membrii cotizanți și-au putut prezenta opiniile în cadrul Adunărilor Generale trimestriale sau anuale, având posibilitatea chiar de a decide viitorul clubului. Așa cum a fost, de exemplu, în cazul demisiei din funcția de antrenor depusă de Sorin Brîndescu în sezonul 2016/2017 și nevalidată printr-un vot în cadrul unei Adunări Generale Extraordinare.

Prin tot ce am făcut până acum am dovedit că suntem UN CLUB DIFERIT. Un club apărut dintr-o răbufnire de pasiune și dintr-un refuz al evidentului ce a arătat unei țări întregi că se poate. Am inspirat grupurile de suporteri din diferite colțuri ale țării să ne urmeze exemplul, păstrându-ne în același timp linia de gândire: aceea de fotbal pentru suporteri, susținut de suporteri. Am arătat că se poate lupta cu bugete de câteva ori mai mari și că se poate învingeam arătat că se poate refuza elegant nedreptatea atunci când ea e flagrantă, am arătat că pasiunea pentru Poli nu ține cont de liga în care jucăm sau de granițe. Am arătat, cu alte cuvinte, că suntem diferiți.

Conceptul de membru oficial se bazează pe forma de organizare a altor cluburi asemănătoare nouă din Europa (”official member”). Odată cu această schimbare va exista și una în privința perioadei de plată a cotizației. Analizând cifrele ultimelor sezoane am ajuns la concluzia că perioada de iarnă (decembrie – ianuarie – februarie – martie) este o perioadă extrem de slabă din punct de vedere al încasărilor. În același timp cheltuielile clubului sunt unele extrem de mari în aceeași perioadă. În lunile de iarnă reorganizăm echipa la nivelul lotului, lucru ce implică de fiecare dată costuri sporite, această perioadă fiind și cea în care organizăm cantonamentul de iarnă (cost aproximativ 8000 EUR). Dacă perioada de vară este una în care reușim să atragem și alte surse de finanțare (vânzarea de materiale promoționale noi/tricou nou de joc, contracte de sponsorizare plătite conform înțelegerilor, meciuri amicale sau oficiale cu bilet de intrare, etc.), lunile de iarnă au reprezentat un dezechilibru serios pentru bugetul clubului. Fiecare perioadă de iarnă a creat dezechilibre ce au fost recuperate cu greu de fiecare dată în restul sezonului. Statistic vorbind, luna ianuarie a fost cea mai slabă din punct de vedere al încasărilor în fiecare dintre cele șase sezoane de până acum.

Ne-am propus ca din acest sezon cotizațiile să fie plătite pe an calendaristic. Pentru a putea realiza această trecere, în turul sezonului 2018/2019 prețurile cardurilor sunt la jumate, după cum urmează: 35 lei pentru Junior, 50 lei pentru Viola, 250 lei pentru Gold și 500 lei pentru Platinum.

Înscrierea și plata cotizaţiilor se poate face numerar(cash) la meciurile de acasă sau din deplasare la masa cu materiale promoționale dar şi în contul de mai jos deschis deschis în numele clubului:

  • Beneficiar: ACS ASU Politehnica Timisoara, cont IBAN: RO85BRDE360SV89755053600, deschis la BRD Group Societe Generale – vă rugăm să menţionaţi „cotizaţie Poli” în momentul realizării transferului bancar.
  • Pentru a proteja datele voastre cu caracter personal, folosim un formular de înscriere a membrilor, în care vă puteți exprima modul în care sunteți de acord să vă contactăm. Puteți descărca, lista și completa acest formular, iar mai apoi îl puteți preda în momentul achitării cotizației sau îl puteți completa direct în momentul înscrierii: Formular_inscriere_Politehnica_Timisoara_2018

Pe lângă susținerea financiară a echipei, prin achiziționarea cardului de membru beneficiați și de următoarele avantaje:

* membrii oficiali Platinum: un fanion brodat și o insignă, produse oferite exclusiv membrilor Platinum care nu sunt puse în vanzare, plus acces gratuit la Tribuna 0 a stadionului Dan Păltinișanu la meciurile de pe teren propriu.

* membrii oficiali Gold: un fanion imprimat oferit exclusiv membrilor Gold care nu este pus în vanzare.

* membrii oficiali Viola: un fanion imprimat oferit exclusiv membrilor Viola care nu este pus în vanzare.

* membrii oficiali Junior: un poster cu echipa oferit exclusiv membrilor Junior care nu este pus în vanzare.

* Universitatea Politehnica Timișoara: acces gratuit la pista de alergare de la stadionul Știința pentru membrii oficiali Gold și Platinum.

* Druckeria: reducere 10% la cumpărarea de materialele promotionale de peste 100 de lei pentru toți membrii.

* Magazinul U-man: reducere 10% la produsele cumparate pentru toți membrii.

* Magazinul Spy-Shop: reducere 10% la produsele cumpărate pentru toți membrii.

* Viva Facilities: reducere 10% la produsele cumpărate pentru posesorii de card Platinum și reducere 5% la produsele cumpărate pentru membrii oficiali Gold.

* Fordesk IT Services: reducere 15% la servicii IT pentru toți membrii.

* Cristdar: reducere 10% la produsele cumparate pentru toți membrii.

* Pensiunea Tara: reducere 10% la tariful standard pentru cazare pentru toți membrii.