Doi la sută

2% este acel procent din impozitul pe venit asupra căruia poți decide unde vrei să ajungă, definit legal de art. 84, alin. 2 din Legea 571/2003. Statul oferă anual contribuabililor posibilitatea de a direcționa acest procent din impozit unei entități non-profit, iar asta înseamnă că 2% din banii plătiți deja statului din veniturile noastre se pot transfera în favoarea cauzei pe care o susții. În cazul în care nu îți exprimi această opțiune, banii tăi vor rămâne la stat sau vor fi alocați după criterii nedefinite unor alte organizații.
Pentru a direcționa acești 2% este necesar să completezi formularul 230 pentru veniturile din salarii și veniturile din pensii (pensie de minim 1100 lei/lună) cu datele personale și să-l depui sau să îl trimiți prin poștă la administrația financiară de care aparții. Dacă vrei să îl depunem noi pentru tine, e necesar să completezi prima varianta de formular din partea de jos a paginii care conține și datele împuternicitului Druckiera, plus separat o împuternicire pentru ca reprezentantul nostru să poată depune formularul la administrația ta financiară.

Pentru a simplifica și mai mult acest lucru, formularele se vor putea colecta și la meciurile echipei urmând a fi depuse la finanțe de către un reprezentant împuternicit al Politehnica Timișoara.

• Data până la care poți trimite formularul este 15 martie 2019.
• Dacă ai semnatură electronică, poți face tot procesul online sau îți poți crea un cont nou online aici: https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/servicii_online/Inregistrare_persoane_fizice
• Administrația Financiară de care aparții este cea din localitatea de domiciliu (domiciliul din cartea de identitate / buletin).
• Adresele Administrațiilor Financiare le poți vedea aici: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/telefoane_judete/Regiuni.htm
• Pentru ca formularul să fie validat de Administrația Financiară și fondurile direcționate către ACS ASU Politehnica Timișoara, trebuie să completezi de mână, cu majuscule, citeț și corect.
• Formularele sunt pretipărite cu datele fiscale ale ACS ASU Politehnica Timișoara, tu trebuie să completezi doar datele tale personale și să semnezi.
• Rubrica “Suma” nu trebuie completată. Inspectorul fiscal va face acest lucru.
• Nu este necesar să atașezi fișa fiscală.
• În cazul în care ai deja un formular, care nu este completat cu datele clubului nostru, acestea sunt:

Denumire entitate nonprofit: ACS ASU Politehnica Timișoara
Cod de identificare fiscală: 33120160
Cont IBAN: RO85BRDE360SV89755053600

Poli este mai mult ca oricând echipa noastră, a poliştilor.

Ca membri ai acestei comunități unice am ales un drum ce implică din partea fiecăruia responsabilitate demnă de numele Politehnicii. Acum, mai mult ca oricând, este important să susținem creșterea echipei noastre pentru a reveni acolo unde ne este locul. Suntem primul club de fotbal din România susținut în totalitate de către comunitate și ne dorim să rămânem așa.

Până în data de 15 martie 2019 Politehnica Timișoara va desfășura tradiționala campanie de strângere de formulare de redirecționare a 2% din impozitul pe venit. Acest procent din taxele tale datorate statului a reprezentat până acum o sursă importantă de venit pentru noi (spre exemplu, anul trecut am reușit să încasăm aproape 15.000 EUR dintr-un număr de 1000 formulare completate). Pentru acest an ne propunem mai mult, având o țintă de 1500 formulare completate. Prin această campanie clubul nostru își propune să obțină fonduri suplimentare pentru consolidarea echipei și pentru asigurarea necesităților construirii unui club solid și promovării într-un eșalon superior.

De aceea, prin redirecționarea acestor ”2%” poți oferi un sprijin care pentru Poli contează mai mult ca oricând. Și, cel mai important? Nu te costă nimic!

Descarcă formularul și împuternicirea de mai jos:

Îți mulțumim.