Echipa de fotbal Politehnica Timișoara a câștigat, 4-3 (1-3), amicalul cu CSM Deva, meci disputat pe stadionul Dan Păltinișanu.

A fost o fantastică răsturnare de scor, după ce la un moment dat, în prima repriză, oaspeții conduceau cu 3-0!!!

Marcaseră Arnăutu (min. 14, șut pe jos din careu în urma unui corner), Ciubăncan (min. 22, acțiune personală în stânga, și min. 29, lob peste portar).

În min. 34, D. Popa reduce din handicap, fructificând o pasă din dreapta a lui Curescu. Tot golgeterul polist marchează în min. 50, cu un șut pe jos, la colțul lung, din careu. După doar un minut, vine egalarea: eurogol Curescu, șut de lângă tușă, din dreapta!

În min. 54, Miklos a faultat în postura de ultim apărător, este eliminat (cu drept de înlocuire), dar singurul portar din lot, Murariu, ieșise la pauză, accidentat, astfel că Miklos continuă partida, cu acceptul antrenorului de la Deva.

Poli preia conducerea în min. 63, când Pamfile înscrie direct dintr-o lovitură liberă de la 22 m, stabilind scorul final!!

Antrenorul Codrea nu a putut conta pe Rotariu și Marincu (accidentați).

Politehnica: Murariu (c) – Haloş, Roșu, Vlaicu, R. Ciurel – Prună, Olariu, Pamfile – Curescu, D. Popa, Oprea. Au mai jucat: Miklos, Bocşan, Pureca, Mura, Istratie, D. Ciurel, E. Adam, Tătaru, Miclăuș, Adamcsik. Antrenor: Paul Codrea.

Paul Codrea, antrenorul Politehnica Timișoara: