Susținere

Încă de la renașterea Politehnicii membrii cotizanți au reprezentat o susținere importantă pentru clubul nostru. În fiecare an un procent semnificativ din veniturile clubului au fost reprezentate de către cotizațiile plătite de membri. În plus, sistemul de organizare este primul de acest gen apărut în țară, fiind unic datorită reprezentativității fanilor în cadrul structurilor de conducere ale clubului. Membrii cotizanți și-au putut prezenta opiniile în cadrul Adunărilor Generale trimestriale sau anuale, având posibilitatea chiar de a decide viitorul clubului. Așa cum a fost, de exemplu, în cazul demisiei din funcția de antrenor depusă de Sorin Brîndescu în sezonul 2016/2017 și nevalidată printr-un vot în cadrul unei Adunări Generale Extraordinare.

Prin tot ce am făcut până acum am dovedit că suntem UN CLUB DIFERIT. Un club apărut dintr-o răbufnire de pasiune și dintr-un refuz al evidentului ce a arătat unei țări întregi că se poate. Am inspirat grupurile de suporteri din diferite colțuri ale țării să ne urmeze exemplul, păstrându-ne în același timp linia de gândire: aceea de fotbal pentru suporteri, susținut de suporteri. Am arătat că se poate lupta cu bugete de câteva ori mai mari și că se poate învingeam arătat că se poate refuza elegant nedreptatea atunci când ea e flagrantă, am arătat că pasiunea pentru Poli nu ține cont de liga în care jucăm sau de granițe. Am arătat, cu alte cuvinte, că suntem diferiți.

Pentru anul calendaristic 2019 prețurile cardurilor sunt: 70 de lei pentru Junior, 100 de lei pentru Viola, 500 de lei pentru Gold și 1000 de lei pentru Platinum.

Înscrierea și plata cotizaţiilor se poate face numerar(cash) la meciurile de acasă sau din deplasare la masa cu materiale promoționale dar şi în contul de mai jos deschis deschis în numele clubului:

  • Beneficiar: ACS ASU Politehnica Timisoara, cont IBAN: RO85BRDE360SV89755053600, deschis la BRD Group Societe Generale – vă rugăm să menţionaţi „cotizaţie Poli” în momentul realizării transferului bancar.
  • Pentru a proteja datele voastre cu caracter personal, folosim un formular de înscriere a membrilor, în care vă puteți exprima modul în care sunteți de acord să vă contactăm. Puteți descărca, lista și completa acest formular, iar mai apoi îl puteți preda în momentul achitării cotizației sau îl puteți completa direct în momentul înscrierii: Formular de înscriere pentru 2019

Pe lângă susținerea financiară a echipei, prin achiziționarea cardului de membru beneficiați și de următoarele avantaje exclusive:

* membrii oficiali Platinum: un tricou polo alb, marca Macron, cu emblema clubului brodată și acces gratuit la Tribuna 0 la toate partidele pe care Politehnica le va disputa pe Stadionul Dan Păltinisanu.

* membrii oficiali Gold: un tricou polo cu emblema clubului brodată.

* membrii oficiali Viola: un tricou violet personalizat cu însemnele clubului nostru.

* membrii oficiali Junior: un Yoyo cu Politehnica Timișoara.


* Universitatea Politehnica Timișoara: acces gratuit la pista de alergare de la stadionul Știința pentru membrii oficiali Gold și Platinum.

* Druckeria: reducere 10% la cumpărarea de materialele promotionale de peste 100 de lei pentru toți membrii.

* Magazinul U-man: reducere 10% la produsele cumparate pentru toți membrii.

* Magazinul Spy-Shop: reducere 10% la produsele cumpărate pentru toți membrii.

* Viva Facilities: reducere 10% la produsele cumpărate pentru posesorii de card Platinum și reducere 5% la produsele cumpărate pentru membrii oficiali Gold.

* Fordesk IT Services: reducere 15% la servicii IT pentru toți membrii.

* Cristdar: reducere 10% la produsele cumparate pentru toți membrii.

* Pensiunea Tara: reducere 10% la tariful standard pentru cazare pentru toți membrii.