Politehnica Timişoara a încheiat astăzi de comun acord colaborarea cu antrenorul Dorin Toma. Îi mulţumim pe această cale pentru profesionalismul şi efortul depus în perioada petrecută la clubul nostru şi îi dorim mult succes în continuare în carieră!

„Am ajuns la o înţelegere cu conducerea clubului. Din păcate după ultimele rezultate negative, consemnate în ultimele minute, 90 şi 92, este normal să se producă un şoc la echipă. Este o înţelegere amiabilă şi este cel mai bine pentru Poli. Trebuie să mergem mai departe, trebuie ca acest moment psihologic să fie simţit şi de jucători pentru a depăşi acea problemă a ultimei faze sau a ultimului minut. Pentru că altfel eram într-o poziţie mult mai bună în clasament, cu punctele pe care le-am avut în mână. Este cel mai mic sacrificiu, cel al antrenorului, o decizie bună de ambele părţi. Important e binele echipei şi sperăm ca Politehnica să aibă rezultate pozitive de acum înainte”, Dorin Toma

La jocul de sâmbătă, cu Dacia Unirea Brăila, antrenor interimar va fi Antonio Foale, sprijinit de staff-ul compus din Petru Ţurcaş (antrenor cu portarii), Adrian Rus (fiziokinetoterapeut), Marius Inciulescu (kinetoterapeut) şi Remus Datcu. Cel din urmă va îndeplini rolul de preparator fizic şi activează totodată în cadrul Academiei Politehnica.