Romario Rus s-a alăturat alb-violeţilor. Mijlocaşul sosit liber de la Comuna Recea a semnat un contract pe un an şi jumătate cu Politehnica Timişoara.

Romario Teodor Rus s-a născut în data de 7 iulie 1994, la Dej. A crescut la Unirea Dej şi apoi a jucat timp de patru ani pentru Olimpia Satu Mare la nivelul eşalonului secund. De la începutul anului 2018 a fost jucătorul celor de la ACS Fotbal Comuna Recea, grupare alături de care a promovat vara trecută din Liga a III-a în a II-a. În prima parte a campionatului curent a marcat două goluri în 13 partide pentru maramureşeni. Unul dintre ele a fost chiar în duelul direct cu Politehnica, celălalt, în poarta Craiovei (ambele jocuri s-au încheiat cu scorul de 3-3). De asemenea a mai înscris o dată şi în Cupa României. Romario evoluează cu precădere pe postul de mijlocaş central, dar poate îndeplini mai multe roluri în linia mediană.

„Bine v-am găsit, gândurile sunt măreţe, sper să mă ridic la nivelul aşteptărilor. Mă bucur foarte mult că am ajuns la o echipă cu un nume foarte mare în fotbalul românesc. Un club cu istorie, de tradiţie şi foarte iubit. Eu m-am simţit bine la toate echipele la care am jucat. Îmi place stabilitatea şi sper să fie la fel şi aici. Mi-ar face mare plăcere pentru că e un oraş frumos şi o echipă frumoasă. Ar fi extraordinar pentru mine să promovăm, mai ales pentru că nu am jucat până acum în Liga I. Să sperăm că ne îndeplinim obiectivul, eu voi ajuta cât pot de mult”, Romario Rus

Bine ai venit şi multe realizări în alb-violet, Romario!