De astăzi, Politehnica a intrat în cantonament, pe plan local, unde se va sta până sâmbătă. Cazarea este la Casa Politehnicii nr. 2.

În acest timp, vor fi jucate alte două amicale: miercuri, de la ora 18, cu Șoimii Lipova (echipă prezentă la barajul de promovare în Liga a II-a), și sâmbătă, cu CSU Universitatea de Vest Timișoara (din Liga a IV-a). Ambele jocuri vor avea loc pe teren propriu, la stadionul Dan Păltinișanu, unde se vor desfășura și antrenamentele din cadrul cantonamentului. Accesul publicului la aceste partide nu este permis, din cauză că stadionul nu mai este omologat pentru a primi spectatori în tribune.

Lotul din cantonament:

Portari: Murariu, R. Miklos (CSC Dumbrăvița)

Fundași: Bocșan, D. Radu, Vlaicu, Huminic, Curescu (Viitorul Șimian), Taub, R. Ciurel (Ripensia), S. Cristea (LPS Banatul)

Mijlocași: Pureca, D. Olariu (ambii Phoenix Buziaș – revenire), Boariu, M. Oprea, Marincu, Erceanu, I.L. Rotariu, Careba (ambii Progresul Ezeriș), Rancov (juniori)

Atacanți: Făgărășanu, Mura (ambii CSC Ghiroda și Giarmata Vii), D. Popa (Crișul Chișineu-Criș), Ehling (CSC Ghiroda și Giarmata Vii – revenire), B. Lazăr (CSO Plopeni)

Unii dintre aceștia sunt în probe.

Portarul Balica și E. Adam (care a avut o problemă medicală) se vor antrena și ei cu echipa, dar fără cazare în cantonament.