Fundaşul stânga Carol Taub şi portarul Dan Isvoranu, jucători care se aflau în pregătiri cu Politehnica Timişoara, au semnat înţelegeri valabile pe doi ani de zile cu clubul nostru.

Carol Alexandru Taub s-a născut pe 31 ianuarie 1993, la Timişoara. Fundaşul stânga nu are nevoie de prea multe prezentări druckerilor. A crescut la CFR Timişoara şi FC Auto, pentru cea din urmă a evoluat în Liga a IV-a de la o vârstă fragedă. A mai fost o scurtă perioadă împrumutat la Mama Mia Becicherecu Mic (Liga 3) iar din returul ediţiei 2013-14, tot în „D”, şi-a început aventura în alb-violet, care avea să continue până la nivelul Ligii 2. A plecat la „U” Cluj în vara lui 2018, evoluând începând din iarna trecută, tot în eşalonul secund, pentru Concordia Chiajna. În stagiunea trecută a jucat în trei partide pentru „şepci”, respectiv în şapte pentru „vulturi”. În prima sa perioadă alb-violetă, la nivelul Ligii 2 a totalizat 62 de apariţii şi a înscris şapte goluri.

Daniel George Isvoranu s-a născut pe 2 ianuarie 1999, la Roşiori de Vede (Teleorman). Tânărul goalkeeper a efectuat junioratul la CSŞ Alexandria şi Concordia Chiajna, pentru cea din urmă avea să evolueze şi la nivelul Ligii 2. A mai fost jucătorul celor de la Turris Tr. Măgurele, Petrolul, Daco-Getica Bucureşti, Mostiştea Ulmu şi CS Tunari, la toate sub formă de împrumut de la Chiajna. La Tunari a întregistrat în stagiunea trecută 26 de partide, toate ca titular, formaţia ilfoveană ratând accederea în eşalonul secund la baraj, după o finală cu Progresul Spartac.

Mult succes în alb-violet, băieţi!