Suntem încântaţi să anunţăm că Politehnica Timişoara a ajuns la un acord cu José Casado. Mijlocaşul spaniol a semnat un contract valabil pe un sezon cu echipa noastră din postura de jucător liber de contract.

José David Casado García s-a născut pe 14 ianuarie 1988, la Almeria, în Spania. Mijlocaşul central spaniol nu e la prima experienţă în fotbalul românesc. El a mai îmbrăcat tricoul celor de la FC Botoşani (2016), în primul eşalon. Casado a fost jucătorul Barcelonei şi al Sevillei la nivel de juniori şi a evoluat la mai multe cluburi din ţara natală. A avut de asemenea experienţe în Ungaria, la Kazincbarcikai; Slovacia, la Gabčíkovo, Michalovce şi Spartak Trnava (pentru care a jucat şi în Europa League); Cehia, la Pribram şi Zlate Moravce; dar şi în Germania, la FC Espanol Karlsruhe. Ultima sa echipă a fost Penya Deportiva, grupare din Seguna B (L3 Spania).

„Sunt încântat că am ajuns aici, la Politehnica Timişoara, un club istoric al României. Sperăm să ne îndeplinim obiectivul în acest sezon. Trebuie să luptăm pentru a ne câştiga meciurile şi pentru a obţine promovarea în prima ligă!”, a declarat Jose Casado.

Bine ai venit la Timişoara, José!

¡Bienvenido a Timisoara, José!