Cinci tineri jucători, exponenţi ai generaţiei 2003 a Politehnicii Timişoara, au parafat noi înţelegeri cu clubul nostru. Denis Radu, Demetris Cristodulo, Rareş Bîrlovean, Ralf Kuhn şi Denis Bot au semnat, fiecare în parte, contracte valabile pe câte doi ani de zile!

Denis-Răzvan Radu (foto sus, primul din stânga) e un nume deja remarcat de suporterii noştri. Născut pe 25 martie 2003, la Caransebeş, mijlocaşul lateral a debutat oficial în Liga 2 pentru echipa noastră la doar 15 ani şi nouă luni în decembrie 2018. În sezonul 2019-20 a bifat în total patru apariţii între seniorii alb-violeţi.

Demetris Cristodulo (foto, primul de la dreapta la stânga) e un atacant născut la Reşiţa pe 4 martie 2003. Prima sa apariţie în eşalonul secund s-a produs pe 1 iunie 2019, într-un joc cu Metaloglobus (scor 0-0).

Rareş Petru Bîrlovean (foto, al doilea de la stânga la dreapta) e fundaş central, poate evolua şi în partea dreapta a defensivei, şi s-a născut pe 28 aprilie 2003, la Petroşani. El a fost folosit în amicalele primei echipe din precedentele perioade de pregătire.

Ralf Roland Kuhn (foto, în mjloc) e un mijlocaş lateral care poate fi folosit şi în atac. Despre timişoreanul născut pe 15 aprilie 2003 puteţi citi mai multe AICI.

Denis Casian Bot (foto, al doilea de la dreapta la stânga) evoluează pe postul de fundaş stânga şi poate acoperi de asemenea poziţia de mijlocaş stânga. S-a născut pe 1 august 2003, la Timişoara, şi a mai făcult la rândul său parte din lotul lărgit al echipei mari.