Am primit evenimentul de joi seară cu întristare, la fel ca orice alt timișorean pasionat de fotbal. De asemenea am simțit cu toții frustrare și neputință, deoarece oricât de mult am munci și oricâte ambiții am avea, ne vom lovi mereu de aceeași problemă mult prea complicată a infrastructurii sportive deplorabile din Timișoara.

Fotbalul timișorean are nevoie de unitate la nivel decizional și de acțiuni urgente și concrete, nu de planuri și promisiuni. Am efectuat demersurile necesare pentru a avea o serie de întâlniri cu autoritățile locale și județene în perioada următoare, pentru a identifica soluții rapide pentru deblocarea situației ingrate în care ne aflăm, ca și oraș. Rezultatele acestor întâlniri vor fi comunicate public suporterilor și reprezentanților mass-media într-o conferință pe care dorim să o organizăm la sfârșitul săptămânii viitoare.

Facem pe această cale apel către autorități pentru a evalua situația cu maximă responsabilitate și a găsi soluții. Ne arătăm toată disponibilitatea de a coopera pe orice plan pentru găsirea unor astfel de soluții rapide și creative ce pot fi implementate, astfel încât Politehnica să își poată desfășura partidele de pe teren propriu în condiții decente pentru un oraș de talia Timișoarei.