Politehnica a încheiat sezonul 2020-21 cu fruntea sus după remiza din această seară, scor 2-2, în deplasare cu FK Csikszereda.

„Sunt dezamăgit pentru că am ratat foarte multe situaţii, aceeaşi problemă a noastră, nu reuşim să dăm gol. Apoi am avut nişte greşeli individuale impardonabile, cam în nota noastră… Băieţii au liber până miercuri, după aceea o să stau de vorbă cu ei, aşa de final şi o să fie o vacanţă. I-am felicitat pentru parcursul acesta de play-off, pentru că deşi rezultatele nu au fost conform aşteptărilor mele, cred că jocul nu a fost cu nimic inferior niciunei echipe”, a spus Dan Alexa, antrenorul principal al Politehnicii.

În jocul de la Miercurea Ciuc din runda a X-a (ultima) a play-off-ului Ligii 2, echipa noastră nu a mizat pe Cristian Scutaru, care a acuzat o problemă la picior şi a intrat astfel mai repede în vacanţă. În cursul săptămânii viitoare clubul nostru va anunţa mai multe detalii legate de pregătirea perioadei următoare. „Vom face un bilanţ, planuri de viitor şi îmi voi prezenta părerea despre ce ar trebui să fie la anul”, a subliniat Dan Alexa.