Deşi echipa noastră a pierdut jocul precedent, Politehnica mai păstrează şanse matematice pentru a se clasa pe locurile 3-4, gând cu care o va înfrunta luni seară pe CS Mioveni.

Avem doar varianta victoriei. Întâlnim singura echipă care ne-a surclasat în acest play-off, o echipă care ne-a fost net superioară în meciul tur, o echipă antrenată de un antrenor pe care eu îl apreciez foarte mult – Alex Pelici. CS Mioveni e o echipă care are încă şanse la loc promovabil, dar suntem obligaţi să câştigăm, îmi doresc să păstrăm evoluţiile bune din ultimele trei jocuri. Pentru că am avut o evoluţie bună chiar şi împotriva Rapidului, ştiţi istoria acelui meci, dar am făcut un joc bun. E un meci decisiv, sper ca jucătorii mei să nu aibă presiune, să joace dezinvolt şi să aibă încredere că dacă vom obţine cele trei puncte, avem încă şanse la baraj”, a declarat Dan Alexa, antrenorul principal al Politehnicii.

Alb-violeţii nu se pot baza în continuare pe serviciile câtorva jucători importanţi, Otto Hindrich şi Ionuţ Cioinac sunt indisponibil medical iar Cristian Bocşan este suspendat pentru acest joc după cartonaşul roşu văzut la Buftea. Croatul Stjepan Plazonja a fost până la urmă menajat pentru duelul cu Rapid pentru a fi apt peste două zile. „A avut două zile de pauză înainte să plecăm la Bucureşti, a făcut o injecţie în muşchi, este apt şi revine în lot”, a conchis Dan Alexa.

Partida Politehnica Timişoara – CS Mioveni se dispută luni, 17 mai, de la ora 18.30 (Digi Sport 1, Look Sport +, Telekom Sport 1), pe stadionul „Dan Pătinişanu”, în etapa a IX-a a play-off-ului Ligii 2. Echipa argeşeană e pe locul 3, cu 44 de puncte, în timp ce alb-violeţii se clasează pe 5, la cinci puncte distanţă. 

Foto: Sebastian Tătaru (arhivă)