Doru Andrei și Denis Radu sunt doi dintre tinerii alături de care construim viitorul alb-violet. Prin urmare suntem încântaţi să anunţăm că ambii internaţionali de juniori şi-au prelungit contractele cu Politehnica până în vara anului 2025!

Denis Răzvan Radu s-a născut pe 25 martie 2003, la Caransebeş. A început fotbalul la CSS Caransebeş şi a mai fost legitimat la CS Metalul Reşiţa şi LPS Banatul, înainte de a se alătura centrului de juniori al Politehnicii. A debutat la echipa de seniori la vârsta de 15 ani şi nouă luni. Jucător care acoperă în teren banda dreaptă, el a totalizat până acum 30 de partide în Liga 2 pentru echipa noastră.

„Mă bucur că am semnat cu Poli, clubul care m-a format ca senior, m-a maturizat, pot să spun, şi care m-a debutat la 15 ani în Liga 2. Planurile mele sunt ca anul acesta să facem un an cât mai bun, pregătitor pentru cel următor, în care noi vrem să promovăm, să o aducem pe Poli acolo unde-i este locul!”, Denis Radu

Doru Cristian Andrei şi-a sărbătorit chiar ieri aniversarea cu numărul 19, fiind născut pe 3 februarie 2003, la Timişoara. Mijlocaşul lateral a crescut la Comprest GIM Bucureşti, de unde a făcut pasul la Poli în vara lui 2020. A înregistrat 23 de jocuri în Liga 2 şi a fost pe gazon în toate duelurile din prima parte a campionatului!

„E un cadou foarte frumos, sunt foarte fericit că am semnat cu Politehnica şi sper să facem o treabă bună sezonul acesta şi anul viitor să promovăm. Pe plan personal îmi doresc să înscriu, să sparg gheaţa, şi să facem cât mai multe jocuri foarte bune în campionat”, Doru Andrei

Obligatoriu înainte, băieţi!