Echipa de fotbal Politehnica Timișoara a remizat cu Phoenix Buziaș, în etapa a 3-a a play-off-ului Ligii a III-a.

Scorul a fost 2-2 (0-1). După o lovitură liberă a lui Pamfile, apărată de portar (4), oaspeții au deschis scorul în min. 12, prin Ferțu, cu un șut de la marginea careului. Poli presează și caută egalarea: D. Popa (17, șut respins în corner de portar), Prună (19, șut apărat de portar), Olariu (20, șut pe lângă). Urmează o serie de șuturi prinse de tânărul portar advers: Olariu (27), Pamfile (28), D. Popa (33).

În partea a doua, tot gazdele au dominat. Curescu (49, șut puțin pe lângă), Prună (55, șut din afara careului, portarul respinge în corner, de sub transversală), Haloș (57, bară), Pamfile (61, șut peste) sunt aproape de gol.

Acesta cade în min. 66. Curescu trimite un șut respins în corner de portar. Se execută lovitura de colț, iar stoperul R. Ciurel reia cu capul în plasă. În min. 59, același Curescu a fost faultat în careu, dar arbitrul a acordat galben pentru simulare!

În min. 77 se produce logica întoarcere de scor: Pamfile transformă o lovitură liberă! Cu trei minute înainte de final, însă, Chistrugă egalează din careu, în urma unui contraatac. Ultima șansă o are Rotariu, șut pe lângă (90+5).

Politehnica: Murariu – Haloş (84, Adamcsik), Bocşan (c), R. Ciurel, Pamfile – Olariu, Pureca, Oprea (78, I. L. Rotariu) – Prună (78, Marincu), D. Popa (74, Istratie), Curescu. Rezerve: Miklos – Roșu, D. Ciurel, Sfichi. Antrenor: Paul Codrea.

Paul Codrea, antrenorul Politehnica Timișoara: