Politehnica Timișoara e un club în continuă dezvoltare. Încercăm în permanență să ne aliniem trendurilor de top din industria fotbalului, iar în acest sens vom implementa în perioada următoare un proiect ce are ca scop o analiză mult mai strictă a performanțelor jucătorilor noștri. Vom achiziționa un sistem profesionist de monitorizare GPS a sportivilor, datele culese fiind apoi analizate, generându-se diferite rapoarte pe baza acestora.

Ești pasionat de fotbal și de cifre? Îți place să lucrezi cu tabele și să descoperi legăturile dintre diferite seturi de date? Ești dornic să înveți un lucru nou și să te specializezi într-un domeniu la început de drum? Ești persoane perfectă pentru noi atunci!

Căutăm un Junior Data Analyst în cadrul clubului nostru, care va lucra îndeaproape cu jucătorii primei echipe și ai echipei de juniori mari (U19) pentru a monitoriza activitatea din timpul antrenamentelor și meciurilor, interpretând datele și generând rapoarte în baza lor. Politehnica Timișoara va asigura un training intensiv alături de Miodrag Todorov, preparator fizic în cadrul Academiei Politehnica Timișoara și specialist în domeniul Sport Science.

Dacă ți-am stârnit interesul trimite-ne un email la adresa contact@sspolitehnica.ro cu un CV și subiect „Aplicație Junior Data Analyst + numele tău”. Te așteptăm alături de noi! 

Proiectul sportiv este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Local Timișoara, finanțat prin Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara.