Politehnica a continuat şedinţele de pregătire pe plan local. Antrenamentele au loc atât la Baza 2 Politehnica, cât şi la Baza 1 (Ştiinţa), în cele două zile ale săptămânii în care sunt programate două sesiuni.

Doi jucători au fost afectaţi de mici probleme medicale în ultima vreme, e vorba de Dorin Codrea şi Raul Vidrăsan. „Ne pregătim în continuare pe grupuri, a fost bine până acum. Codrea a suferit o accidentare în urma unei ciocniri cu un coleg. A lipsit o săptămână, mâine reia pregătirea normal, nu a fost o accidentare gravă. Iar Vidrăsan a fost deranjat de o tendinită la genunchi, de care suferă de circa un an. În rest s-au pregătit foarte bine băieţii, atât am suferit, că nu am putut să jucăm un meci amical. Mi-aş fi dorit să fi disputat primul test programat, dar nu s-a putut juca. Aşteptăm să evoluăm contra unor adversari, pentru a ne face o imagine foarte clară unde suntem sau ce trebuie să mai facem”, a declarat Octavian Benga, antrenorul principal al Politehnicii.

Pe această cale anunţăm că echipa noastră a efectuat o primă etapă de testare împotriva noului coronavirus. Jucătorii şi staff-ul Politehnicii, în total 34 de membri au primit rezultate negative, astfel că alb-violeţii pot evolua în jocuri cu alte grupări care s-au testat la rândul lor. Prima ocazie ar putea fi sâmbătă, 25 iulie, de la ora 11.00, pe arena „Ştiinţa”, când Politehnica poate întâlni CS Hunedoara (Liga 3), dacă oaspeţii noştri vor efectua la rândul lor testarea pentru COVID-19.