Cei mai atenţi fani polişti poate au observat în fotografiile noastre o faţă nouă. Odată cu preluarea băncii tehnice de către Dan Alexa alb-violeţii au un nou preparator fizic în persoana lui Iulian Ichim.

Născut pe 9 iunie 1993, Iulian a absolvit Facultatea de Kinetoterapie, şi-a continuat studiile cu un master (Performanţă în sport, specialitatea fotbal), tot în cadrul UNEFS (Bucureşti), efectuând în paralel şi alte cursuri de specializare. Şi-a început activitatea la Centrul de Performanţă Rapid, a fost kinetoterapeut la Centrul de Excelenţă (FRF) Buzău, precum şi în cadrul loturilor naţionale de juniori. Înainte de a sosi la Politehnica a fost preparatorul fizic al Rapidului.

„Sunt în meseria aceasta de doi ani, strict preparator, în sport sunt de şase ani, de când am terminat facultatea. La Politehnica am ajuns înaintea meciului cu Petrolul. Am fost primit foarte bine, sunt foarte bucuros să fiu aici, datorită şi trecutului meu la Rapid şi datorită înfrăţirii. Am găsit un grup foarte foarte bun! … Iniţial am început cu partea de kinetoterapie şi mă ocupam strict de recuperarea jucătorilor şi readaptarea lor la efort. Partea aceasta se numeşte rehab coach şi implicit aveam nevoie de cunoştinţe de pregătire fizică. Am hotărât să mă dedic mai mult acestei părţi şi aşa am descoperit ce îmi place să fac”, ne-a spus Iulian Ichim.

Noul preparator fizic al Politehnicii a fost remarcat de Dan Alexa în cadrul clubului FC Rapid. În cel de al doilea mandat la giuleşteni al antrenorului nostru principal. Prin urmare, partida de duminică în compania alb-vişiniilor va fi una specială şi pentru Iulian. E un sentiment destul de ciudat, am prins meciul din turul trecut, cu Politehnica în Regie, când Rapid a câştigat cu 1-0, eram în partea cealaltă, eram adversar, acum îi întâlnesc în postura de alb-violet. E puţin ciudat dar sper să câştigăm!”, a adăugat Iulian Ichim.