De astăzi jucătorii Politehnicii se află într-un stagiu de pregătire pe plan local până în data de 14 iulie. Antrenorul Dorin Toma are la dispoziţie un lot format din 25 de componenţi, care beneficiază de cele mai bune condiţii de cazare şi masă la Casa Politehnicii nr. 2.

În următoarea perioadă alb-violeţii vor avea parte de câte două antrenamente pe zi, cu excepţia weekend-ului. Şedinţele de pregătire sunt programate la Baza 2 a Politehnicii, respectiv la stadionul „Dan Păltinişanu”.

„Am ales să mai ţinem câţiva jucători sub observaţie. E o perioadă mult mai plăcută decât perioada de iarnă. Ţinând cont că terenurile sunt mult mai bune. E o pregătire centralizată bazată şi pe partea fizică, dar mai mult pe partea tehnico-tactică. Vrem să introducem în principiile noastre de joc, cât mai repede, componenţii noi pe care-i aducem la echipă. Şi vrem să aducem jucătorii care se pliază exact pe principiile noastre de joc”, a declarat Dorin Toma, antrenorul principal al Politehnicii.

Sâmbătă, de la ora 11, Politehnica va disputa al doilea test al verii, în deplasare, cu CSM Reşiţa. Urmând ca patru zile mai târziu formaţia cărăşeană să ne întoarcă vizita.

Lotul Politehnicii în cantonament:

George Păduraru, Harrison Devenish-Meares, Robert Popeţ (portari); Călin Jurj, Denis Radu, Nicolae Sofran, Ioan Mera, Cristian Scutaru, Cristian Bocşan, Claudiu Pamfile, Tudor Moţiu, Rareş Bîrlovean, Tudor Năstase, Roberto Haţegan, Alin Ignea, Doru Andrei, Adrian Zaluschi, Romario Rus, Samuel Costea, Mircea Axente, Cosmin Bîrnoi, Alin Manea, Luchian Gologan, Alexandru Gaşpar, Robert Ehling (jucători de câmp).