„Politehnica Timișoara sărbătorește azi, 4 decembrie, 100 ani de existență sportivă, mândră de «spiritul care domnește într-însa».

Politehnica Timișoara este mai mult decât o societate sportivă. În toată istoria ei sunt nenumărate exemple de sportivi excepţionali, de caractere extraordinare, de adevărate modele, de dragoste şi pasiune, chiar dacă clubul nostru nu și-a propus neapărat titluri de campioni şi nici stabilirea de recorduri. Am năzuit, ne-am dorit însă, dintodeauna, în orice competiţie, să fim cei mai buni și, în ciuda tuturor adversităţilor şi a propriilor greşeli, să nu renunţăm să luptăm pentru identitatea noastră, pentru valorile noastre.

Mai presus de toate, generații şi generații de suporteri  au cultivat cu perseverenţă spiritul Politehnicii.

Azi, Poli Timișoara nu poate fi imaginată fără voi – suporterii!

A trecut un secol şi, ca într-o spirală a timpului, Poli se regăsește în faţa unui nou început, cu speranțe şi aceeași flacără a pasiunii pentru că, nu-i așa, cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni!

Tuturor celor care faceți parte din marea noastră familie a Politehnicii, sportivi, antrenori, suporteri, acum, la ceas Centenar, Vă mulţumim!

LA MULŢI ANI, POLI!”

Viorel Aurel-Şerban, preşedinte Politehnica Timişoara