Echipa noastră a suferit azi un eşec drastic în judeţul Argeş, în runda a patra play-off-ului. A fost CS Mioveni – Politehnica 4-0 (2-0), după un meci foarte slab al alb-violeţilor.

Politehnica s-a deplasat la Mioveni fără Alin Ignea, absent din motive medicale. Primele minute au adus câteva faze de poartă pentru echipa noastră. În minutul 2 Denis Radu a trimis din apropierea liniei de margine spre vinclu iar Iustin Popescu a reţinut în doi timpi. Apoi, în minutul 17 Plazonja a trimis din 18 metri, dar balonul a ocolit vinclul din dreapta portarului. Gazdele au controlat apoi prima repriză şi au deschis scorul în minutul 23, când Măr l-a surprins pe Hindrich cu o boltă din exteriorul careului. Prima parte s-a încheiat cu avantaj de două goluri pentru gazde, Coşereanu reluând sub transversală centrarea lui Blănaru din minutul 44.

Repriza secundă putea avea o desfăşurare diferită. Minutul 55 a adus eliminarea lui Oancea de la gazde, care l-a călcat fără minge pe Axente. 11 minute mai târziu însă Popovici a trimis slab o minge către propriul portar, B. Rusu a interceptat şi a înscris cu un şut din unghi pentru 3-0. Alb-violeţii au avut mai mult posesia în continuare, dar următoarea şansă notabilă de gol a venit abia în minutul 81, când Axente a trimis cu capul puţin pe lângă poartă. Minutul 90 a adus şi golul 4 pentru Mioveni, după o fază încâlcită în careul advers, nu a venit golul de onoare, în schimb, la faza următoare, Rusu a scăpat spre poartă şi l-a servit pe Işfan, care a stabilit scorul final cu un şut bun lângă bară.

După acest joc Politehnica a rămas ultima clasată a play-off-ului Ligii 2, cu doar 33 de puncte. Meciul următor va fi sâmbătă, de la ora 12.30, cu FK Csikszereda, duel programat pe teren propriu.

CS Mioveni: I. Popescu – Oancea, Iacob, Gherghe (cpt.), Burnea (13, Șerbănică) – Coşereanu (77, Işfan), D. Toma * (77, M. Șerban *), Vereș (77, Chindriş), Măr ** – B. Rusu, Blănaru (57, Rădescu). Pe bancă: Ducan * – Massaro, S. Ivan, T. Coman **. Antrenor: Alexandru Pelici

Politehnica: Hindrich ** – Bocșan, Mera (cpt., 46 Munteanu), Scutaru – D. Radu **, Casado, Cioinac (46, Ivanovici), Codrea, Popovici (70, Radunovic) – Plazonja (46, Manea), Axente. Pe bancă: Păduraru – Coadă, R. Rus, Jurj *, Pamfile. Antrenor: Dan Alexa

*- jucător U20, **- jucător U18

Foto: CS Mioveni / Facebook