Politehnica Timişoara a încheiat astăzi colaborarea cu patru jucători: Stjepan Plazonja, Pavle Radunovic, Sergiu Popovici şi Otto Hindrich.

Stjepan Plazonja (23 ani), atacant croat sosit sub formă de împrumut pentru sezonul 2020-21 de la FC Hermannstadt, a marcat patru goluri în 26 de apariţii stagionale pentru Politehnica.

Pavle Radunovic (25 ani) s-a alăturat alb-violeţilor în iarnă, de la prim divizionara sârbă FK Rad, şi a înregistrat nouă apariţii la echipa noastră.

Sergiu Popovici (28 ani), jucător de bandă stânga, a venit la Politehnica în februarie 2020, totalizând de atunci şi până acum 22 de meciuri şi marcând totodată două goluri în tricoul alb-violet.

Otto Hindrich (18 ani) a sosit la echipa noastră sub formă de împrumut de la campioana CFR Cluj pentru sezonul 2020-21. Tânărul goalkeeper a fost integralist în 18 jocuri pentru Politehnica Timişoara.

Pe această cale le mulţumim pentru aportul adus la rezultatele Politehnicii în sezonul 2020-21, ediţie de Liga 2 încheiată de alb-violeţi cu participarea în premieră într-o fază de play-off. De asemenea le dorim lui Stipe, Pavle, Sergiu şi Otto mult succes în viitoarele provocări!