Politehnica Timișoara va debuta, miercuri, în acest sezon al Cupei României. În turul al 2-lea, de la ora 17:30, alb-violeții vor întâlni pe Phoenix Buziaș. Meciul este considerat în deplasare și se va disputa la Lugoj, pe stadionul Tineretului.

Inițial a fost programat în satul Carani, acolo unde Phoenix își joacă partidele de pe teren propriu. Apoi a fost anunțat pe stadionul Electrica, s-a revenit la varianta Carani, pentru ca până la urmă să fie ales municipiul de pe Timiș.

Este primul meci oficial al sezonului pentru Poli, care, în această vară, și-a schimbat lotul din temelii. Antrenorul Paul Codrea are la dispoziție foarte mulți tineri, aflați acum în fața primului examen mai important.

Echipa din Buziaș a terminat în sezonul trecut pe locul 2 în play-out-ul seriei a VIII-a din Liga a III-a, echivalentul poziției a 6-a în clasamentul general. În turul 1 al Cupei României, Phoenix a dispus cu 7-1, în deplasare, de Pobeda Dudeștii Vechi. Echipa este antrenată de Cosmin Petruescu, fost conducător tehnic al Politehnicii între 2018-2019. La Buziaș, Poli i-a împrumutat în iarnă pe Olariu și Pureca, reveniți la club în această pauză competițională, când A. Mada a făcut pasul în sens invers.