Echipa de fotbal Politehnica Timișoara a pierdut un punct în clasament, după decizia de azi a Comisiei de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal.

Meciul în cauză este cel jucat în deplasare, cu Phoenix Buziaș, în etapa a 10-a, prima returului sezonului regulat. Jocul a avut loc în satul Carani, la 27 octombrie, pe o vreme cu vânt puternic și ploaie, și s-a încheiat 0-0. Gazdele au beneficiat de un penalty, dar Murariu a parat execuția căpitanului Nicolescu, fost jucător la Poli. Era minutul 90+9, iar imediat după aceea s-a fluierat finalul!

Comisia de Disciplină și Etică a FRF a omologat meciul cu 3-0 pentru Buziaș, la ”masa verde”, din cauză că timișorenii l-au folosit pe Curescu, cel care trebuia să fie suspendat la acest joc, pentru cumul de cartonașe galbene.

Poli rămâne pe locul 2 în clasament, cu 30 de puncte și un golaveraj de 36-14. În cele 15 meciuri de campionat din acest sezon, alb-violeții au înregistrat nouă victorii, trei egaluri și trei înfrângeri. FC Bihor este lider, neînvinsă, cu 37 de puncte, pe 3 se află CSC Peciu Nou, cu același punctaj ca și Poli, dar golaveraj inferior, iar pe 4, ultimul loc calificant în play-off, se găsește Progresul Pecica, 28 de puncte. Phoenix Buziaș urcă la 26 de puncte și este pe locul 5. Campionatul se va relua în 9 martie, anul viitor.