În etapa a 16-a a Ligii a II-a, Politehnica va evolua acasă, cu FK Csikszereda Miercurea Ciuc. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 14, pe stadionul Știința.

Echipa vine după două deplasări consecutive. Alin Manea este singurul indisponibil. A suferit o fractură la antebraț în restanța de la Buzău.

În clasament, Poli este pe 11, cu 17 puncte, iar harghitenii, pe 15, cu un punct mai puțin, după ce au jucat și ei o restanță în această săptămână, 0-1 cu Petrolul.

La debutul pe banca alb-violeților, antrenorul Octavian Benga este optimist: „Bine v-am găsit! Mă simt onorat să lucrez pentru Politehnica Timișoara si mă bucur că mă aflu sub culorile acestui club. Vreau să le mulțumesc în mod deosebit domnului prof.univ.dr.ing. Viorel-Aurel Şerban și membrilor Peluzei Sud Timișoara pentru că au hotărât venirea mea. L-am intâlnit pentru prima dată pe domnul rector și în câteva ore am ajuns la o înțelegere cu toți factorii de decizie din cadrul acestui club. Sper ca prin venirea mea să trecem cu brio peste cele 3 meciuri în 7 zile. Mi-am dorit foarte mult să intru cât mai repede în sarcini, să fiu pe banca tehnică la meciul de sâmbătă, pentru că nu vreau să îmi găsesc scuze. Vreau de la început să fie clar că toti răspundem pentru fiecare rezultat. Trebuie să muncim și nu avem dreptul să ne lamentăm. Am discutat cu membrii Druckeriei și cu toții ne dorim să prestăm un joc agresiv, să dăm totul pe teren.

Despre meciul cu Miercurea Ciuc: pot spune că i-am vizionat în două partide și mi-am început munca în vederea abordării partidei. Este o echipă foarte bine organizată si consider că ar merita să fie mai sus în campionat. Vom avea o partidă extraordinar de grea.”