Echipele de juniori ale Politehnicii Timișoara vor lua startul, în weekend, în sezonul de primăvară al campionatelor naționale.

În Liga de Tineret, Poli va întâlni, duminică, de la ora 12, pe Universitatea Cluj, în etapa a 5-a a play-out-ului. Meciul se va disputa la Baza Politehnica nr. 2. În clasament, alb-violeții antrenați de Cristian Petcu sunt pe locul 3, cu 17 puncte. În aceeași zi, pe același teren, dar de la ora 14, echipele celor două cluburi se vor confrunta în Liga Elitelor U17, în etapa a 5-a a play-off-ului. În clasament, elevii lui Cristian Gălan sunt pe locul 3, cu 28 de puncte. Tot Poli – „U” Cluj va fi duelul și în Liga Elitelor U16. Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 10, în etapa a 5-a a play-off-ului. În clasament, jucătorii antrenați de Paul Codrea sunt pe locul 3, cu 33 de puncte. În Liga Elitelor U15, campionatul deja s-a reluat. În etapa a 8-a din seria a 11-a, Poli a dispus la scor (7-0), pe teren propriu, de concitadina Juventus și se află pe locul 1, cu 19 puncte, la nu mai puțin de 12 lungimi distanță de poziția secundă.

În cupele naționale la juniori s-a încheiat faza grupelor. Poli s-a clasat pe locul 6, ultimul, cu înfrângeri pe linie în cele cinci meciuri, în grupa A Vest a Cupei de Tineret, și pe locul 5, penultimul, în grupa A Vest a Cupei Elitelor U17. Ambele echipe au fost, astfel, eliminate din competiție.