În cursul zilei de astăzi, pe terenul sintetic din cadrul complexului sportiv Baza 2 Universitatea Politehnica din Timişoara, Băieţii în Ghete s-au impus cu scorul de 7-0 (4-0) în faţa echipei alb-violete din liga a IV-a Timiş, FC Bazoş.

Jocul a curs în favoarea Politehnicii Timişoara. În avancronica meciului putem menţiona ca la sfârşitul partidei am avut parte de şapte marcatori diferiţi. Scorul a fost deschis dintr-o lovitură de la punctul cu var de Florin Lazea (11′), iar până la sfârşitul primului mitan, Ivanovici (29′), Piţuc (31′) şi Mera (34′) s-au trecut pe lista marcatorilor. A doua repriză a fost dominată din nou de alb-violeţii de pe Bega, chiar dacă garnitura de start a fost schimbată în totalitate. Manea (62′), Ene (72′) şi Velici (86′) au fost ultimii marcatori de pe foaia de joc.

Politehnica Timişoara a aliniat formula de start: Munteanu – Ilan, Mera, Scutaru, Cherecheș – Pituc, Bedea, Lazea, Plămadă – Petcuț, Ivanovic. În a doua repriză, staff-ul tehnic a trimis pe teren următoarea echipă: Borbei – Jurj, Nicolescu, Vidrăsan, Bot, Manea, Vasile, Dros, Kiala, Ene, Velici.

După cum se poate observa, pe parcurul meciului, antrenorul nostru, Cosmin Petruescu, a rulat tot lotul pe care îl are la dispoziţie întrucât perioada de selecţie se apropie de final, cantonamentul centralizat de pregătire fiind programat pe plan local începând de luni, 21.01.2019. În primul meci amical al iernii, umătorii jucători au fost indisponibili: Murariu, Ignea, Cojocaru, Schieb, Daminuţă şi Coadă.

Următorul meci amical se va disputa în 26.01.2019 împotriva celor de la AS Carani.