Clubul nostru a răspuns apelului către comunitate lansat de Primăria Timişoara cu ocazia campaniei de adopție a câinilor fără stăpân, aflați în adăpostul public, desfășurată de municipalitate, societatea care are în concesiune serviciul de gestiune a populației canine fără stăpân și asociații de protecție a animalelor.

Politehnica Timişoara, în colaborare cu Danyflor, asociația de protecție a animalelor Ecovet și Primăria Municipiului Timișoara, va organiza un târg de adopție canină cu ocazia meciului Politehnica Timișoara – Csikszereda Miercurea Ciuc, care va avea loc sâmbătă, 18 septembrie 2021, pe stadionul Dan Păltinișanu. Târgul de adopții va fi organizat la intrarea de la tribuna 1, între orele 15-16.30.

De asemenea, fotbaliştii alb-violeţi vor intra pe teren (ora 17.00) cu o parte din căţeluşii care au nevoie de o nouă casă!

Dorim să oferim vizibilitatea de care se bucură echipa noastră pentru a conștientiza fenomenul abandonului și necesitatea adoptării câinilor fără stăpân, promovând activ conceptul „adopt, don’t shop!”.

La Danyflor sunt, zilnic, în jur de 400 de câini fără adăpost. Timișorenii iubitori de animale pot adopta câini și direct din adăpost, în fiecare zi, în timpul programului de lucru, iar informații detaliate pot fi găsite pe www.danyflor.ro

În cadrul campaniei, sunt programate 5 târguri de adopții canine, sub sloganul “Și mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!”.