Foto: Emanuel Titus Ilieși / Mediafax Foto

Politehnica întâlneşte echipa de liga a IV-a Timiş, FC Bazoş, în primul meci amical al perioadei de pregătiri. Meciul se va desfăşura mâine de la ora 12:00 pe terenul de la Baza 2 Universitatea Politehnica din Timişoara.

După reunirea lotului care a avut loc în 10.01.2019, Băieţii în Ghete au avut parte de o scurtă perioadă de readaptare fizică, iar în ultimele zile au efectuat teste fizice pentru a evalua parametrii. Amicalul de mâine va fi ultimul test pentru actualii componenţi ai lotului deoarece în 20.01.2019 se va definitiva lotul, iar în perioada 21.01.2019 – 02.02.2019 echipa va intra în cantonamentul centralizat pe plan local.

Adversarul de mâine al Politehnicii Timişoara este unul tradiţional în meciurile amicale ale clubului nostru. FC Bazoş se află pe ultimul loc în liga a IV-a Timiş cu 8 puncte strânse în prima parte a campionatului.

Politehnica Timişoara şi trupa alb-violetă din Bazoş s-au întâlnit oficial de două ori în sezonul 2012/2013, seria a III-a din liga a V-a Timiş. În etapa a III-a din acest sezon menţionat, Băieţii în Ghete din acea perioadă s-au impus cu de 3-1, iar în returul ediţiei, respectiv în etapa a XVIII-a, meciul a fost unul foarte spectaculos, cu 5 goluri marcate, având-o din nou învingătoare pe echipa alb-violetă de pe Bega.

Meciul amical de mâine va începe de la ora 12:00 la Baza 2 Universitatea Politehnica din Timişoara