Cu mulți indisponibili, Politehnica a reușit să se întoarcă din fieful legendarului Dobrin cu un egal. Meciul s-a disputat într-un anonimat salvat doar de prezența Peluzei Sud Timișoara.

Prima mare ocazie a meciului a aparținut alb-violeților timișoreni (care au evoluat în echipamentul de rezervă, gazdele având tot alb-violet). În min. 15, Cr. Ene a fost găsit singur cu portarul la o centrare de pe stânga, dar a trimis peste poartă. Replica Argeșului a venit în min. 31, când Buhăescu a executat bine o lovitură liberă din 23 m, dar Murariu a apărat.

Partea a doua a consemnat un joc anost, animat doar pe final, când Năstăsie a trimis din lovitură liberă de la 28 m, Murariu apărând cu dificultate (min. 89), iar Poli putea da lovitura în min. 90+4. Jurj, intrat pe parcurs, a șutat din careu, dar portarul argeșean a deviat în bară.

FC Argeș – Politehnica 0-0

FC Argeş: N. Grecu – Tofan, Turda, Vişa, Şerbănică – Panait (86, Nilă), E. Florescu, Buleică, I. Năstăsie (c) – C. Barbu (68, Oancea), Buhăescu. Rezerve: O. Popescu – A. Popa, Udrea, Mihalache, Hreniuc. Antrenor: Emil Săndoi.

Politehnica: Murariu – Motreanu, Vidrăsan, Scutaru (c), Cherecheş – Dros, B. Vasile – A. Manea (80, Jurj), Ignea (46, M. Ene), Bedea – Cr. Ene (55, I. Plămadă). Rezerve: Borbei – D. Radu, Gaşpar, Trip. Antrenor: Cosmin Petruescu.

Arbitri: Cr. Dumitrică (Craiova) – Alexandra Petrea (Bacău), Ramona Udrea (Tg. Jiu).

La conferința de presă de după meci, antrenorul Cosmin Petruescu a declarat:

Sursă foto: FC Argeș fans