Meciul de ieri, un derby al locurilor 2 și 3, între echipe aflate la egalitate de puncte înaintea etapei, s-a încheiat cu victoria la limită a Politehnicii, printr-un autogol, după ce șutul lui Olariu a fost deviat decisiv de M. Rosenblum, incomodat de D. Popa, aflat în careul mic.

Primele două șanse au venit din lovituri libere: Pamfile (11, în brațele portarului) și Bud (14, apără Murariu). Apoi, alb-violeții au fost mai prezenți la poarta adversă. Curescu șutează din dreapta, peste (15). Cap D. Popa, pe lângă (27). Lob Olariu, peste (28). Șut Prună, peste (31).

În partea secundă, tot timișorenii sunt mai insistenți. Șut Prună, prins de portar (61). Peste două minute, deschiderea de scor. Cap Curescu, prinde portarul (66). Șut Olariu, respins de portar în corner (77). Noul intrat Mura are două ocazii uriașe: trimite pe lângă din 2 m, cu poarta goală, la o pasă din dreapta a lui Haloș (86), apoi scapă singur cu portarul (90+2). Abia la ultima fază a meciului, în min. 90+5, Peciu Nou are o șansă în repriza a doua, când ex-polistul Ignea a executat puțin peste o lovitură liberă.

Costel Pantilimon, directorul executiv Politehnica Timișoara:

sursa foto: Druckeria