Politehnica Timişoara a ajuns la un acord cu un nou jucător de perspectivă. Mijlocaşul Rareş Toader (18 ani) va evolua pentru echipa noastră în sezonul 2020-21, sub formă de împrumut de la FCSB.

Rareş Toader s-a născut pe 18 ianuarie 2002, la Călăraşi, unde a început fotbalul la echipa locală când avea vârsta de 7 ani. Florin Răducioiu l-a remarcat la o acţiune a lotului naţional U15 şi astfel s-a mutat la Academia de Fotbal Atletico Madrid Bucureşti. A evoluat la juniori B pentru Metropolitan Bucureşti iar în ediţia 2017-18 a fost în lotul Elite U17 al Rapidului. În sezonul trecut a fost componentul echipei CS Universitatea Craiova II, debutând la nivel de seniori în Liga a III-a. Iar la începutul acestui an a fost transferat de către FCSB. Rareş e mijlocaş central, dar poate evolua şi în alte poziţii din zona axului central, inclusiv în defensivă.

Tânărul jucător ne-a vorbit despre primele sale impresii din postura de jucător al Politehnicii. „La început am fost mai tăcut, când am văzut atâţia seniori cu experienţă la Politehnica. Precum Scuti, Mera, Bogdan Vasile sau Munteanu. Am mai vorbit cu Vasile despre cine a mai rămas la Călăraşi, pentru că a jucat şi el acolo. De asemenea îl ştiam, de la distanţă, pe Alex Munteanu, căci mergeam pe stadion la meciurile Dunării din Liga I. Între timp m-am obişnuit să mă pregătesc alături de asemenea jucători. Îmi place oraşul, jucătorii, staff-ul, tot! Domnul Dan Alexa mi-a spus că ţinta noastră este play-off-ul şi să obţinem cât mai multe victorii. Mi-aş dori, de ce nu, să promovăm, avem echipă şi un grup puternic!”, a spus Rareş Toader.

Bine ai venit şi multe realizări în alb-violet, Rareş!