Echipa de fotbal Politehnica Timișoara va juca, sâmbătă, în etapa a 8-a, penultima, a play-off-ului Ligii a III-a.

Adversar va fi FC Bihor, iar meciul va avea loc de la ora 18, în deplasare, pe stadionul Iuliu Bodola din orașul de pe malul Crișului Repede.

În primele trei partide de campionat din acest sezon, scorul dintre timișoreni și orădeni a fost mereu egal, iar în ultima s-au impus bihorenii, 1-0 la 27 aprilie, pe stadionul Electrica.

În clasament, Poli se află pe locul 2, cu 51 de puncte, la 11 distanță de locul 3, ocupat de CSC Peciu Nou. FC Bihor este lider, cu 63 de puncte, și nu mai poate pierde locul 1 în ierarhia finală. Este singura echipă încă neînvinsă dintre cele 100 care au luat startul în acest sezon al Ligii a III-a! Pe poziția a 4-a se găsește Phoenix Buziaș, cu 37 de puncte, după ce, în etapa precedent, a izbutit un surprinzător 1-1, în deplasare, cu FC Bihor.

Primele două locuri se califică pentru barajul de promovare în Liga a II-a. La acest baraj, seria a VIII-a se va împerechea cu seria a VII-a, în care aceste poziții sunt ocupate, deocamdată, de CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, respectiv de CSO Filiaşi. La baraj se va juca încrucișat, locul 1 dintr-o serie cu locul 2 din cealaltă, și invers, iar echipele calificate vor evolua într-o ”finală” care va stabili formația promovată în eșalonul secund. Ambele tururi de baraj se vor disputa în manșă dublă.

Astfel, este posibil ca Poli și FC Bihor să se întâlnească din nou, în ultimul tur pentru accesul în Liga a II-a!