Mijlocaşii Victor Lolea, Doru Andrei şi atacantul Alexandru Popescu au semnat astăzi cu Politehnica Timişoara!

Alexandru Ionuţ Popescu (foto, mijloc) a semnat pe un an de zile cu alb-violeţii. Născut pe 6 ianuarie 1998, la Voineasa (VL), Alex a crescut la ŞF „Gică Popescu” şi CS Universitatea Craiova. Pentru cea din urmă a debutat în elită la vârsta de 18 ani. A jucat în Liga a III-a la echipa secundă a oltenilor şi în eşalonul secund pentru Academica Clinceni, CS Mioveni şi Viitorul Pandurii Tg. Jiu. În sezonul trecut a fost împrumutat de U Craiova la Clinceni, înregistrând şapte apariţii în ediţia 2019-20 a Ligii I.

Victor Alexandru Lolea (foto, dreapta) s-a născut pe 5 noiembrie 2002, la Reşiţa, şi a fost jucătorul CSM-ului, club pentru care a debutat la nivel de seniori în Liga a III-a. În perioada junioratului a evoluat şi la Muncitorul Reşiţa.

Doru-Cristian Andrei (foto, stânga) e născut pe 3 februarie 2003, la Timişoara, şi a sosit la Politehnica de la Comprest GIM (Liga 4 Bucureşti).

Victor Lolea şi Doru Andrei au sosit iniţial în pregătiri la echipa noastră iar ambii au semnat acum contracte pe doi ani de zile cu Politehnica.

Bine aţi venit şi mult succes în alb-violet!