Bogdan Vasile, Ionuţ Coadă şi Alexandru Pop au semnat noi contracte cu Politehnica Timişoara. Toţi cei trei şi-au pus semnătura pe înţelegeri valabile pe câte un an de zile fiecare, cu drept de prelungire pe încă un sezon.

Bogdan Adrian Vasile (foto stânga) e născut pe 2 februarie 1995, la Lipova. Mijlocaşul central a sosit la echipa noastră în ianuarie 2019 de la Chindia Târgovişte. A evoluat în 28 de meciuri pentru alb-violeţi în Liga 2 până acum.

Ionuţ Viorel Coadă (centru) s-a născut pe 7 mai 1997, la Drobeta-Turnu Severin. Tânărul fundaş central e polist încă din vara lui 2017. Ionuţ e un jucător polivalent şi poate acoperi inclusiv poziţia de mijlocaş defensiv. A totalizat până acum 48 de meciuri şi a marcat un gol în tricoul alb-violet la nivelul Ligii 2.

Alexandru Darius Pop (dreapta) s-a născut pe 21 iunie 1993, la Cluj-Napoca. Atacantul a sosit în urmă cu jumătate de an la Politehnica de la Viitorul Pandurii. Alex a apucat să bifeze un singur joc de campionat la începutul anului alături de „Băieţii în ghete” deoarece ulterior competiţia a fost oprită definitiv pentru formaţiile aflate sub locul 6.