Politehnica Timișoara a câștigat primul meci al anului, un amical contra lui Millenium Giarmata, echipă de Liga a IV-a. A fost 3-2 (2-1), pe terenul sintetic de la Baza Politehnica nr. 2. Golurile gazdelor au fost marcate de Marincu (min. 10 și 63), D. Popa (min. 35), în timp ce Giarmata a punctat prin Dragomir (min. 41) și Onosă (min. 90). La alb-violeţi a debutat atacantul Istratie, care încă nu a semnat oficial, şi a redebutat fundaşul stânga Pamfile. Prună şi Rotariu sunt accidentați, iar Adamcsik a fost învoit.

Politehnica: Miklos – Haloş, Bocşan (c), D. Roşu, Pamfile – M. Oprea, Olariu, Marincu – Curescu, D. Popa, Istratie. Au mai intrat: Murariu – Miclăuş, Vlaicu, Tătaru, R. Ciurel, D. Ciurel, Pureca, Mura. Antrenor: Paul Codrea.

De mâine și până în 3 februarie, Poli va fi în cantonament, pe plan local.

Paul Codrea, după meci: ”A fost binişor, din păcate vremea, cu vântul ăsta, a influenţat calitatea jocului şi apa care stă pe teren un pic, dar una peste alta e bine că nu au fost accidentări. Am făcut un antrenament obişnuit, cum ne-am propus… Doar astăzi am avut două mici accidentări, la Prună şi la Rotariu, şi Adamcsik învoit pentru că are examene la facultate la Cluj, în rest toţi sunt bine. Mici probleme mai au ei, dar suntem bine, aşteptăm cantonamentul şi suntem încrezători că o să fie bine. Oprea cred că a fost călcat iar lui Curescu i s-a umflat un pic genunchiul, sperăm că nu e nimic grav, doar lovituri normale de joc. Eu zic că ne-am mişcat bine, am avut multe ocazii, putea să fie scorul mai mare. Acum am înscris doar de trei ori, aici e nemulţumirea, dar dacă mă gândesc la meciul din vară, când am câştigat la ei 1-0 şi pe alocuri ne-au dominat, meciul acesta l-am dominat cap coadă. Acum am luat două goluri pe două faze, în rest nu au avut ocazii. Dar nu asta e important, important era să jucăm noi, să ne facem jocul şi eu zic că am reuşit în mare parte…”

sursa foto: pressalert.ro