Bogdan Andone, antrenorul principal al Politehnicii, a vorbit despre tragerea la sorţi de azi, care a stabilit ordinea adversarilor alb-violeţilor în noul sezon al Ligii 2. Reamintim că echipa noastră debutează în stagiunea 2022-23 cu un meci acasă, în compania Unirii Constanţa, urmat de un joc în deplasare cu CSC Şelimbăr.

„E un program bun din punctul meu de vedere, dar trebuie să profităm de faptul că jucăm primul meci acasă şi să-l câştigăm. E cel mai important aspect. În rest, e bine că am evitat terenurile sintetice în deplasare: Progresul Spartac şi Metaloglobus, în schimb, avem şi deplasări foarte lungi, gen Galaţi, Slobozia, şi sunt echipe foarte dificile. Steaua, Dinamo, în deplasare, alte două deplasări lungi şi grele în acelaşi timp. Până la urmă e bine că avem cu Dumbrăviţa şi Ripensia în deplasare, scăpăm practic de două deplasări şi avem un meci în plus acasă. Per ansamblu e un ţintar bun pentru Poli, dar, cum am spus, sper să profităm de acest fapt şi să adunăm cât mai multe puncte posibile”, a declarat Bogdan Andone, antrenorul principal al Politehnicii.

„Nu va fi un meci simplu absolut deloc, mai ales că e primul meci din sezon. Nu e niciodată un meci simplu – primul al sezonului, avem atâtea şi atâtea exemple, tocmai de aceea trebuie să ajungem cât mai bine pregătiţi la ora jocului, şi motivaţi, ca să putem să începem cu dreptul noul sezon!”, a concluzionat tehnicianul alb-violeţilor referitor la meciul din prima rundă, cu Unirea C-ţa.

Mai multe detalii despre programul noului sezon, AICI.