Politehnica Timişoara a pierdut jocul cu FK Csikszereda din runda a doua a play-out-ului Ligii 2. Gazdele din Miercurea Ciuc s-au impus cu 3-0, după ce la pauză scorul era alb.

Jocul din Harghita a început cu o uşoară dominare a gazdelor, care şi-au trecut în cont şi o ocazie importantă după 17 minute de joc. Gal-Andrezly a fost găsit în banda dreaptă în spatele defensivei alb-violete, dar a trimis din unghi pe direcţia lui Devenish-Meares, bine poziţionat la colţul scurt.

Treptat alb-violeţii au echilibrat disputa la mijlocul terenului şi chiar au fost cei care au presat mai mult până la pauză. În minutul 23 Vukoje a trimis din afara careului, pe jos, dar şi pe lângă poartă. Pentru ca, pe finalul reprizei, Ursu să aibă două oportunităţi. Mai întâi a trimis mult peste poartă de la distanţă, apoi, imediat la faza următoare nu a găsit soluţia potrivită la o oportunitate promiţătoare în careul advers.

Partea a doua a început cu o ocazie mare pentru Poli, dar Gerbi (min. 52) a trimis cu capul peste poartă în urma unui corner. În minutul 61 Ursu a reluat pe lângă ţintă din unghi. Oarecum contrar cursului a apărut faza deschiderii scorului: o minge trimisă în careu în minutul 63 a dus la ciocnirea dintre Harrison şi Gal-Andrezly iar arbitrul Sorin Vădana a dictat penalty şi cartonaş galben pentru portarul nostru. Petre Ivanovici (64) a transformat lovitura de pedeapsă cu un şut în dreapta lui. A fost apoi 2-0 din minutul 82 după o recuperare şi un şut din afara careului expediat de Lorant Kovacs, lângă bara din dreapta lui Harrison. Mai mult, după o contră, în primul minut de prelungiri s-a stabilit şi scorul final: 3-0 prin reuşita lui Levente Bara, după ce mingea îi revenise lui Hernando, autorul centrării.

În urma acestui eşec Politehnica revine pe poziţia a 5-a în grupa A a play-out-ului, având în continuare 24 de puncte. În etapa următoare echipa noastră va sta. Următorul joc de campionat va fi pe teren propriu cu CSC Şelimbăr, locul 4, cu 27 de puncte acum.

FK Csikszereda: B. Moga – Takacs (76. Bara), Csuros, Apro, Marrone – Szondi (53, Hernando), L. Kovacs – Gal-Andrezly (84, Schieb), Jebari, Bărăbaş (84, Sandor) – Ivanovici. Pe bancă: Becze – Csiszer, Csedo, Tajti, Jelena. Antrenor: Francisc Dican.

POLITEHNICA: Devenish-Meares – Sofran, Mera (cpt.), Scutaru, Pamfile (88, Bîrnoi) – D. Radu (69, Iamandache), Lazăr, Ignea, Vukoje (53, D. Andrei) – Gerbi, Ursu. Pe bancă: Păduraru – Oanea, Plumbuitu, D. Olariu, Bocşan, Zaluschi. Antrenor: Nicolae Croitoru.