Nu a fost nevoie de nici două ore de joc pentru ca Daniel Benzar să înscrie primul său gol în tricoul alb-violet. A făcut-o în minutul 68 al partidei de la Călăraşi, la scorul de 1-1, şi a contribuit din plin la prima victorie stagională a Politehnicii. Acum, gândurile mijlocaşului care a crescut la Diniaş, judeţul Timiş, se îndreaptă spre primul său meci oficial în calitate de gazdă pe stadionul „Dan Păltinişanu” – cel de duminică împotriva Buzăului.

„Duminică avem primul meci acasă, primul meci pe «Dan Păltinişanu», cred că ne va aştepta un meci destul de greu, cu o echipă bună. O cunosc destul de bine din sezonul trecut. Dacă vom avea suporteri lângă noi şi va fi toată echipa validă eu cred că vom câştiga”, a declarat Daniel Benzar.

Mijlocaşul ofensiv are amintiri frumoase de pe „Monumental”, toate însă în calitate de oaspete. El a şi deschis scorul într-un ACS Poli – Voluntari 2-3, din urmă cu trei ani. „Până acum am jucat doar în deplasare cu alte echipe pe «Dan Păltinişanu» şi până acum am avut destul de mult noroc, am şi înscris, am câştigat mereu, dar abia aştept să joc alături de suporteri”, a punctat Benzar.

În conferinţa de ieri, jucătorul sosit în această vară de la Rapid a vorbit şi despre obiectivele alături de Politehnica: „În primul rând mi-am propus să joc meci de meci, să cresc, pentru că am avut o perioadă destul de lungă în care nu am jucat deloc, mi-am propus să-mi ajut echipa pentru obiectivul propus şi să ajungem în play-off, asta-mi doresc cel mai mult”.

Deşi marele stadion al Banatului a trăit şi clipe mai bune, Daniel Benzar abia aşteaptă meciurile cu fani pe arena principală a Timişoarei: „Mie îmi place destul de mult, sunt acasă. Sincer mie chiar îmi place stadionul…”.

Partida Politehnica Timişoara – FC Buzău se dispută mâine, de la ora 11.30, pe stadionul „Dan Păltinişanu”. Informaţii legate de accesul la eveniment, în următorul link: https://www.sspolitehnica.ro/bilete/

Mi se pare un campionat destul de greu, sunt multe echipe care îşi doresc promovarea, multe echipe bune, de tradiţie, şi va fi un campionat destul de greu, faţă de cel de anul trecut”, Daniel Benzar