Bilete pentru meciul Politehnica Timișoara – Ripensia Timișoara

Începând cu acest sezon puteți achiziționa biletele de acces pe stadionul Dan Păltinișanu folosind platforma noastră online. Pentru acest lucru este nevoie să vă creați inițial un cont nou pe această pagină, veți putea face acest lucru imediat după ce alegeți numărul de bilete pe care vreți să îl cumpărați.

Pentru meciul dintre Politehnica Timișoara și Ripensia Timișoara de sâmbătă, 23 octombrie, ora 15:00, aceste bilete sunt disponibile în format digital, în mediul online. Prețul unuia este de 20 de lei, accesul este general la Tribuna I pentru poliști iar pentru suporterii echipei oaspete este rezervată Peluza Nord. Comisionul de 1,5 lei/bilet perceput de către platforma bilet.ro se aplică începând cu ziua de dinaintea partidei.

Conform hotărârii Guvernului nr. 932 din 09.09.2021, pentru că incidența cumulată la 14 zile în Timișoara a depășit 6 la mia de locuitori, la meci se permite accesul spectatorilor până la 50% din capacitatea arenei pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, precum și pentru persoanele care au trecut recent prin boală (aflate în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării).

Persoanele cu teste RT-PCR și antigen rapid nu pot intra pe stadion, cât timp incidența cumulată la 14 zile în Timișoara a depășit 6 la mia de locuitori.

La poarta de intrare pe stadion, vă rugăm să prezentați voluntarilor Druckeria certificatul verde, acesta fiind scanat cu ajutorul aplicației de mobil CoronaScan. Precizăm că datele dumneavoastră nu vor fi salvate de către telefonul/aplicația utilizat(ă) la scanarea codului de pe certificat.

În cazul în care aveți ecranul telefonului crăpat, vă rugăm să tipăriți biletul cumpărat, pentru a putea fi scanat cu succes la intrarea pe stadion.

Forza Viola!

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 23 octombrie 17:00.