Bilete pentru meciul Politehnica Timișoara – Steaua București

Începând cu acest sezon puteți achiziționa biletele de acces pe stadionul Dan Păltinișanu folosind platforma noastră online. Pentru acest lucru este nevoie să vă creați inițial un cont nou pe această pagină, veți putea face acest lucru imediat după ce alegeți numărul de bilete pe care vreți să îl cumpărați.

Pentru meciul dintre Politehnica Timișoara și Steaua București de duminică, 28 octombrie, ora 12:00, aceste bilete sunt disponibile în format digital, în mediul online. Prețul unuia este de 20 de lei, accesul este general la Tribuna I pentru poliști iar pentru suporterii echipei oaspete este rezervată Peluza Nord. Comisionul de 1,5 lei/bilet perceput de către platforma bilet.ro se aplică începând cu ziua de dinaintea partidei.

Astfel, potrivit noilor reguli, competiţiile sportive se vor putea desfășura cu spectatori în tribune, în limita a 30% din capacitatea maximă a spaţiului, atât în spații închise, cât și deschise.

Participarea la aceste activități este permisă doar pentru persoanele care dețin certificat verde, respectiv:

  • sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

La poarta de intrare pe stadion, vă rugăm să prezentați voluntarilor Druckeria certificatul verde, acesta fiind scanat cu ajutorul aplicației de mobil CoronaScan. Precizăm că datele dumneavoastră nu vor fi salvate de către telefonul/aplicația utilizat(ă) la scanarea codului de pe certificat.

În cazul în care aveți ecranul telefonului crăpat, vă rugăm să tipăriți biletul cumpărat, pentru a putea fi scanat cu succes la intrarea pe stadion.

Forza Viola!

Selecteaza locurile