Bilete pentru meciul Politehnica Timișoara – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc

 

Începând cu acest sezon, puteți achiziționa biletele de acces pe stadionul Dan Păltinișanu folosind platforma noastră online. Pentru acest lucru, este nevoie să vă creați inițial un cont nou pe această pagină, veți putea face acest lucru imediat după ce alegeți numărul de bilete pe care vreți să îl cumpărați.

Pentru meciul dintre Politehnica Timișoara și AFK Csikszereda Miercurea Ciuc de sâmbătă, 18 septembrie, ora 17:00 aceste bilete sunt disponibile în format digital, în mediul online. Prețul unuia este de 20 de lei, accesul este general la Tribuna I pentru poliști iar pentru suporterii echipei oaspete este rezervată Peluza Nord.

Conform protocoalelor impuse de Ministerul Sănătății și Federația Română de Fotbal, la meci vor putea participa:

  • persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV- 2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății.
  • Conform noului protocol medical a fost aprobat vineri, 13 august 2021, prin decizie de Comitet de Urgență, minorii nu mai sunt obligați să se testeze.

În cazul în care aveți ecranul telefonului crăpat, vă rugăm să tipăriți biletul cumpărat, pentru a putea fi scanat cu succes la intrarea pe stadion.

Forza Viola!

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 18 septembrie 19:00.