Detalii despre cumpărarea online a biletelor de acces pentru meciurile echipei de pe teren propriu:

 

Sâmbătă suntem gazde pentru cei de la Ineu. Primim vizita echipei de pe locul al 7-lea și ne pregătim pentru un meci ce ne poate consolida poziția în primele 4 echipe ale seriei.

Meciul are loc sâmbătă, 30 septembrie, ora 17 pe Stadionul Electrica (Strada Renașterii, nr. 41), aceste bilete sunt disponibile în format digital. Prețul unuia este de 30 de lei pentru accesul la Tribuna 1 și 20 de lei pentru accesul la Tribuna a 2-a.
Biletele se pot cumpăra și în format fizic de la stadion începând cu o oră înaintea începerii meciului.
Pentru a reduce timpul de așteptare la porțile stadionului si pentru rezervarea preferențială a locurilor din Tribuna 1 vă încurajăm să vă achiziționați biletul online:

https://www.bilete.ro/ssu-politehnica-timisoara-acs-acb/ssu-politehnica-timisoara-acs-acb-30-sept-2023/

În cazul în care aveți ecranul telefonului crăpat, vă rugăm să tipăriți biletul cumpărat, pentru a putea fi scanat cu succes la intrarea pe stadion.
Persoanele cu dizabilități și copiii sub 14 ani au intrarea gratuită (doar la Tribuna 2). Dacă dizabilitatea este vizibila nu trebuie prezentat certificatul care atesta acest lucru( ex. Scaun cu rotile, deficiențe locomotorii etc.) în caz contrar vă rugăm să aveți certificatul la voi.

🅿️ Din păcate arena beneficiază momentan doar de 25 de locuri de parcare rezervate oficialităților. Vă rugăm să parcați prin împrejurimi.
#PolitehnicaTimisoara 🤍💜 #PolivsIneu