Totul a pornit în urma concursului de pronosticuri de la meciul cu FC Universitatea 1948 Craiova care a fost câștigat de Cirstea Vlad. Premiul pentru această etapă fiind oferit de Fifty Five Bistro, un local din Giroc. Sperăm ca următoarele rânduri să vă ofere un mic zâmbet de satisfacție pe chip deoarece de la simplă propunere am reușit să alinăm traiul unor persoane mai puțin norocoase.

Peste 700 de pronosticuri au fost oferite de către suporteri pentru derby-ul cu Craiova, încheiat cu 2-1 în favoarea echipei noastre. Iar în urma tombolei, voucherul în valoare de 200 lei la Fifty Five Bistro a fost adjudecat de Cirstea Vlad care la scurt timp după acest anunț ne-a contactat în privat și ne-a comunicat că dorește ca voucherul să fie valorificat în meniuri ale zilei către persoane nevoiașe și defavorizate.

8 meniuri inițiale s-au transformat în 26

În urma discuțiilor purtate cu reprezentanții localului Fifty Five Bistro am decis de comun acord să suplimentăm numărul meniurilor întrucât ne-am dorit să valorificăm la maxim acest moment.

Prima propunere: partenerii de la Fundația ”Pentru voi”

Colaborarea dintre clubul nostru și prietenii noștri de la Fundația ”Pentru voi”, care militează și oferă servicii comunitare pentru drepturile persoanelor cu dizabilităţi de dezvoltare, este bine-cunoscută în comunitatea locală și nu numai. Acțiunile din trecut vorbesc de la sine și plăcerea este de partea noastră să vi le reamintim:

– licitație pentru tricoul semnat de Ioan Mera. Suma oferită celor de la ”Pentru voi”: 1.600 lei

– Superfan pack care conține materiale promoționale din cadrul magazinului nostru oferit Fundației cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități – 3 decembrie 2020

În consecință, 11 meniuri pregătite de Fifty Five Bistro au fost livrate către 11 persoane cu dizabilități psihice severe în cursul zilei de 12 mai 2021.

A doua propunere: Asociația Look Inside

Având o bază de date variată în ceea ce privește persoanele și familiile nevoiașe din Timișoara, am decis să luăm legătura cu Alina Miclea, reprezentanta Asociației Look Inside, care a îmbrățișat de la primele cuvinte propunerea noastră și ne-a confirmat fără ezitare că meniurile oferite de către noi (Politehnica Timișoara, Fifty Five Bistro și Cirstea Vlad) vor aduce numai zâmbete pe chipurile unor copii necăjiți, a unor mame care au suferit de-a lungul anilor din cauza violențelor domestice sau a unor bătrâni care sunt efectiv dați uitării.

Zis și făcut! 15 meniuri au fost oferite deasemenea Asociației Look Inside în data de 13 mai 2021.

Totul a pornit de la o simplă propunere care s-a transformat în scurt timp într-o adevărată acțiune socială. Mulțumim!

POLITEHNICA – ECHIPA COMUNITĂȚII