Mijlocaşii Alexandru Munteanu şi Dorin Codrea şi-au încheiat la data de 30 iunie raporturile contractuale cu Politehnica Timişoara.

Alexandru Munteanu (33 ani) s-a alăturat Politehnicii în urmă cu aproape un an şi jumătate, în februarie 2019. Mijlocaşul dreapta originar din Mediaş a înregistrat 28 de selecţii în alb-violet la nivelul Ligii 2, cărora se adaugă alte două apariţii în Cupa României. În cea din urmă competiţie a reuşit să puncteze pentru clubul nostru, într-un memorabil 3-1 în fief-ul celor de la FCU Craiova.

Dorin Marian Codrea (24 ani) a revenit la echipa noastră în urmă cu un an şi jumătate, sub formă de împrumut de la ACS Poli. În această a două perioadă la Politehnica, mijlocaşul central a totalizat 30 de jocuri, dintre care 28 în campionatul Ligii 2. A marcat totodată trei goluri în campionat, toate în sezonul 2020-21. Prima sa perioadă la echipa noastră a fost între anii 2013-16 (în L4 şi L3).

Le mulţumim lui Alex şi Dorin pentru aportul adus la rezultatele Politehnicii şi le dorim succes în următoarele provocări!