Jucătorii Politehnicii Timişoara au completat a şaptea zi de la reluarea pregătirilor. Octavian Benga, antrenorul principal al alb-violeţilor, e încântat de modul în care au răspuns elevii săi la şedinţele de până acum.

„Prima săptămână a decurs foarte bine. Jucătorii au arătat foarte bine din punct de vedere fizic. S-a văzut o bucurie, o plăcere şi o dorinţă de a reveni la antrenamente şi de a relua munca. Sunt mulţumit de primele şapte zile, de cum au reacţionat jucătorii din toate punctele de vedere”, a declarat Octavian Benga.

Antrenamentele echipei noastre continuă şi în următoarea perioadă pe aceleaşi coordonate: o şedinţă de pregătire pe zi pentru fiecare dintre cele trei grupe în care a fost împărţit lotul pentru a respecta protocolul medical în vigoare. Jucătorii s-au pregătit inclusiv sâmbătă, primind liber doar duminică.

Tehnicianul Octavian Benga s-a declarat de asemenea mulţumit de faptul că majoritatea jucătorilor aflaţi în lotul pentru returul ediţiei 2019-20 au ales să rămână la Politehnica. După cum se ştie, săptămâna trecută, formaţia noastră a finalizat negocierile cu cinci fotbalişti, care au semnat contracte noi cu Politehnica. E vorba de Alex Pop, Ionuţ Coadă, Bogdan Vasile, Vlad Bâte şi Alex Munteanu.

„O mare parte din jucători, chiar marea majoritate au rămas. Mi-am dorit în mod expres să rămână nucleul. Nu numai prin prisma faptului sentimental, căci trebuie să recunosc că m-am ataşat de jucători. Am avut o relaţie extraordinară cu ei şi nu pot să uit lucrul acesta. Mă bucură faptul că şi-au dorit în continuare să rămână să joace la Politehnica. E important pentru că nu a primat partea financiară, ei şi-au dorit să continue la Politehnica şi asta contează foarte mult”, Octavian Benga, antrenor principal Politehnica Timişoara