Politehnica Timişoara a ajuns la un nou acord cu experimentatul mijlocaş Alexandru Munteanu şi şi-a asigurat de asemenea, pe termen lung, serviciile tânărului Vlad Bâte.

Alexandru Munteanu e un fotbalist cu 204 apariţii şi 17 goluri marcate pe prima scenă a fotbalului românesc. El are de asemenea patru meciuri jucate în preliminariile Europa League pentru Gaz Metan. Născut pe 31 octombrie 1987, la Mediaş, mijlocaşul dreapta, care poate îndeplini însă foarte uşor şi alte roluri în linia mediană, s-a alăturat echipei noastre iarna trecută şi a evoluat în cele două jocuri disputate de alb-violeţi înainte de stoparea competiţiei. Ardeleanul a semnat un nou contract cu Politehnica, valabil pe un an de zile, cu drept de prelungire pentru încă un sezon suplimentar.

Vlad Nicolae Bâte a devenit cunoscut de la o vârstă fragedă ca puştiul care a câştigat ediţia de Milan Junior Camp organizată în anul 2012 pe arena „Dan Păltinişanu”. S-a născut pe 3 octombrie 2001, la Timişoara, iar din februarie 2017 este jucătorul Politehnicii. Promiţătorul mijlocaş polivalent a fost împrumutat sezonul trecut la CSC Ghiroda, unde a evoluat în zece partide, a înscris un gol şi a progresat în mod evident înainte ca ediţia 2019-20 a Ligii 3 să fie „îngheţată”. Vlad va fi jucătorul Politehnicii până în iulie 2025!

Obligatoriu înainte Alex şi Vlad!