Antrenorul principal al Politehnicii Timişoara a vorbit despre ultimele două teste din Slovenia, ambele disputate în aceeaşi zi, şi a tras concluziile la finele stagiului centralizat de la Slovenj Gradec.

„Au fost două meciuri în ultima zi de cantonament. Dimineaţă – un meci în care au jucat în mare parte jucători tineri. Un test util, o experienţă importantă pentru ei. Au nevoie de meciuri tari, de meciuri internaţionale, ca să capete experienţă, ca să crească, să progreseze. Un test în care am făcut multe lucruri bune, dar şi unele greşeli. Per total un test util pentru ei. Important e că au jucat majoritatea 90 de minute. Apoi, după amiază, un meci cu o intensitate mai mare, cu o echipă care a jucat barajul de promovare în sezonul trecut. O echipă înaintată în pregătire. O echipă omogenă, care joacă împreună de mai mult timp. Dar băieţii au făcut un efort foarte mare, la intensitate mare, ne-am creat câteva situaţii bune de a marca. Din păcate nu am fost inspiraţi la finalizare. Incluzând aici ratarea unui penalty. Dar merită felicitaţi pentru atitudine în primul rând şi pentru jocul făcut”, a declarat Bogdan Andone, antrenorul principal al Politehnicii.

„Per ansamblu a fost un cantonament util, în care am avut condiţii foarte foarte bune, şi, foarte important, fără accidentări majore. Mici contuzii, inerente după asemenea meciuri cu intensitate şi e îmbucurător că băieţii au răspuns pozitiv şi atitudinea lor ne dă speranţe că suntem pe drumul cel bun şi vom lupta pentru obiectivul propus cu mare încredere!”, a concluzionat tehnicianul alb-violeţilor.

Reamintim rezultatele Politehnicii din cantonament:

1-2 cu NK Tabor Sezana (L1)

2-1 cu NK Brinje Grosuplje (L2)

1-3 cu NK Fuzinar Ravne (L2)

0-0 cu NK Triglav Kranj (L2)