ACȚIUNEA DE CRĂCIUN

În cei șapte ani ai Acțiunii de Crăciun voluntarii noștri au vizitat sute de familii din județul Timiș, aducând un zâmbet pe fețele mult prea încercate ale unor oameni ce poate merită mai mult. Însă nu ne oprim, mai avem încă de încărcat mașini cu pachete și de bătut județul în lung și în lat, căutând familii nevoiașe. Iar pentru asta avem nevoie de tine!

🕜 CARE E PROGRAMUL?

În zilele de 18, 19, 20 și 21 decembrie te așteptăm între orele 17 și 19 la Club D’arc Timisoara pentru a ne aduce donațiile tale, în bani sau în alimente de primă necesitate (făină, ulei, cozonaci, etc.). Poți aduce de asemenea și jucării în stare bună de care nu mai ai nevoie, ele vor face cu siguranță un copil fericit.

Pe 22 decembrie mergem la cumpărături dimineața iar seara ne strângem la Facultatea de Mecanica Timisoara pentru a sorta pachetele și pentru a le pregăti.

În 23 decembrie, sâmbătă, ne îmbarcăm în mașini și o luăm spre est. Plecăm de dimineață pentru că avem de vizitat peste 50 de familii, răspândite în 8 sate (Pietroasa, Fărășești, Crivina de Sus, Poieni, Margina, Zorani, Breazova, Sintești).

👨‍🌾 CUM POT SĂ AJUT?

✔ Vino în perioada 18-21 decembrie la Club D’arc Timisoara și donează bani, alimente sau jucării – noi ne vom asigura că ele ajung acolo unde trebuie;

✔ Donează sânge la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara – ne poți dona apoi cele 7 tichete de masă primite, ele vor fi folosite la achiziționarea de alimente pentru familiile nevoiașe;

✔ Donează o sumă de bani direct în contul Acțiunii – RO76 RZBR 0000 0600 1231 2108 (lei), RO29 RZBR 0000 0600 1231 2954 – cod Swift RZBRROBU (euro); menționează ”Crăciun 2017” la descrierea tranzacției pentru a ne asigura că banii tăi ajung unde trebuie;

✔ Participă ca voluntar la achiziționarea alimentelor și la sortarea pachetelor;

✔ Vino cu noi în 23 decembrie, avem nevoie de ajutorul tău! În plus vei primi o lecție de viață pe care nu o vei uita prea curând!

✔ Distribuie mesajele noastre legate de Acțiune. Astfel ne vei ajuta să adunăm cât mai multe resurse pentru ca, la rândul nostru, să ajutăm cât mai mulți oameni!

Pe final de an încercăm să întoarcem puțin din bucuriile pe care Politehnica Timișoara ni le-a adus în acest an. Împreună putem face lucruri extrem de frumoase, vino alături de noi să trăiești o sâmbătă diferită, ce te va face să privești viața dintr-un alt unghi!

⏪ Mai multe detalii despre edițiile trecute ale Acțiunii de Crăciun Druckeria puteți găsi aici 👉 https://goo.gl/zQaZLw