Druckeria 360

Poli suntem Noi! Indiferent de oraşul sau de ţara în care trăim.

Începând cu 2015, Druckeria Albion este o dovadă că distanţa nu contează şi că poţi susţine în mod activ şi direct echipa, oriunde te-ai afla.

Druckeria Albion, parte a Asociaței Suporterilor Timișoreni Druckeria, a pornit la drum atunci când o comunitate restrânsă de suporteri ai Politehnicii Timișoara din Marea Britanie și-a dorit să se implice direct în sprijinirea clubului.

Pe parcurs am realizat că Politehnica are foarte mulţi suporteri în străinătate, în Europa, dar şi în întreaga lume, Druckeri care sunt departe de ţară şi care, din motive obiective, logistice şi nu numai, s-au distanțat doar fizic, la un moment dat, de “Băieţii în Ghete”.

Din dorinţa de a putea oferi echipei o susţinere cât mai importantă, Druckeria Albion şi-a propus să reunească toţi poliştii din străinătate. Astfel, s-au alăturat proiectului poliști din Marea Britanie, Germania, Olanda, Austria, Cehia, Irlanda, Cipru, SUA, Canada, şi nu numai.

În ideea de a aduce laolaltă poliştii, în 2017 am decis ca Druckeria Albion să devină Druckeria 360, tocmai pentru că se adresează susţinătorilor de pretutindeni. Găsiți toate informațiile despre ei la www.Druckeria360.ro, aşa cum puteți să aflați mai multe şi despre divizia nord-americană de suporteri, Poli of America Supporters Group, la www.PoliofAmerica.us.

Contribuția fiecărui membru se face prin cotizație lunară, bilunară, trimestrială, semestrială sau anuală, fie direct în contul Druckeria 360 (vedeți mai jos), fie prin intermediul serviciului de transfer rapid PayPal, asociat adresei de email druckeria360@sspolitehnica.ro fie prin alte metode, disponibile şi explicate odată cu aderarea noilor “Socios Viola”.

Contul personalizat, în lire sterline al Druckeria 360 este deschis în Timișoara de către Asociația Suporterilor Timișoreni Druckeria, cu detaliile:

Beneficiar: Asociația Suporterilor Timișoreni Druckeria

Adresă beneficiar: Str. Gheorghe Ranetti, nr. 22

Cont business

IBAN: RO96RZBR0000060017792830

Cod swift: RZBRROBU

Banca: Raiffeisen Bank.

Cotizația reprezintă contravaloarea unui card Gold sau Platinum, avantajele deținerii cardului le puteți găsi pe www.sspolitehnica.ro/membri-oficiali

Druckeria 360 îşi propune să devină un al doilea pilon de sprijin financiar al echipei, sumele strânse din cotizaţii urmând să fie direcţionate spre un anumit proiect al echipei, pentru sezonul care urmează.

Fiecare membru cotizant are un cuvânt de spus și un vot în alegerea următorului proiect al Druckeria 360.

Nu contează că nu poţi fi la fiecare meci alături de băieți, te poţi implica activ şi de peste granițe în viaţa echipei noastre.

Vino și tu alături de noi și fii parte din familia Druckeria 360!

Împreună suntem mai puternici! Unul pentru toți și TOȚI PENTRU POLI! #obligatoriuînainte