TERMENI SI CONDITII

Aceasta pagina de internet va sta la dispozitie pentru accesare / vizualizare in mod gratuit cu conditia acceptarii in mod integral a termenilor si conditiilor de utilizare. Utilizarea acestui website de catre dumneavoastra reprezinta acordul asupra acestor termeni si conditii de utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu acestia, nu folositi informatiile si serviciile disponibile pe acest website.

Acest website este administrat de Asociatia Suporterilor Timisoreni „Druckeria”, cu sediul social in Timișoara, str. Gheorghe Ranetti nr. 22, judet Timis, cod înregistrare fiscală 26478891.

AST Druckeria depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe website. Astfel, imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila din partea producatorilor. De asemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe website, pot fi modificate de catreAST Druckeria fara preaviz sau pot contine erori de operare. Promotiile/ofertele prezente pe website sunt valabile in limita stocului disponibil.

Website-ul poate contine si link-uri catre alte website-uri. AST Druckeria nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea, precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste website-uri.

ACCESARE
Fiecare accesare a acestui website este inregistrata. Informatiile culese sunt retinute in mod automat de catre administratorul server-ului si sunt folosite in generarea statisticilor si in scopuri de monitorizare a activitatii de pe website. Se interzice accesarea acestui website cu programe specializate de download, copiere, clonare sau salvare de orice fel a unor informatii prin care se poate reproduce o parte sau intregul continut (text, elemente grafice, etc.).

INREGISTRARE
Prin inregistrarea dvs. la diferitele sectiuni ale website-ului, AST Druckeria va acorda posibilitatea de a accesa/descarca in mod gratuit informatiile disponibile in sectiunile publice si va va tine la curent cu noutatile si ofertele comerciale aparute in activitatea societatii. AST Druckeria asigura confidentialitatea informatiilor inregistrate.

COMENZI CLIENTI
Informatiile cerute sunt informatiile necesare pentru activitatile de comert. Aceste informatii vor fi pastrate conform normelor legale aplicabile pe teritoriul Romaniei de catre AST Druckeria, avand un caracter confidential. Aceste informatii nu vor fi furnizate sub nici un fel catre terte persoane. Informatiile particulare ale clientilor si comenzilor vor putea fi accesate doar de catre autoritatile in drept sa efectueze verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Prejudicierea sau provocarea de disfunctionalitati in activitatea societatii noastre sau a serviciilor oferite online prin website-urile companiei precum si altor terte persoane, prin completarea sau furnizarea de informatii eronate sau incomplete de catre utilizatorul website-ului, ne da dreptul de a intreprinde masurile legale impotriva persoanei / persoanelor in cauza. Prin completarea formularelor de comanda de catre utilizatorul website-ului, acesta contracteaza achizitionarea produselor si serviciilor mentionate in conditiile furnizate de AST Druckeria. Furnizarea produselor se face in mod normal din stoc intr-un interval de 48 de ore de la dovada efectuarii platilor (disponibilitatea sumelor mentionate in conturile societatii) de catre client pe tot cuprinsul tarii. In situatii exceptionale cand un produs nu se gaseste pe stoc, livrarea acestuia se va face in cel mai scurt timp posibil dupa achizitia si importul acestuia de la dezvoltator.

Dupa primirea confirmarii, livrarea se realizeaza dupa procedura descrisa mai sus. 

AST Druckeria nu va putea fi raspunzatoare in nici un fel pentru coletele primite in stare deteriorata datorita transportului / manipularii / depozitarii efectuate de compania de posta sau curierat. Beneficiarul va urmari si verifica starea documentelor si a continutului coletului in prezenta reprezentantului societatii de livrare. In cazul in care se constata o posibila deteriorare a continutului sau o desigilare a pachetului, aveti obligatia sa nu receptionati coletul. AST Druckeria nu are obligatia si nici nu primeste inapoi produsele achizitionate de societati comerciale.

INFORMATIILE PUBLICATE
Informatiile si imaginile afisate au un caracter informativ si nu fac obiectul unor clauze obligatorii sau contractuale. Nu raspundem de continutul, calitatea sau natura descrierilor caracteristicilor tehnice si specificatiilor pentru produsele de pe website. Numele de produse, companii precum si logo-urile publicate pe site-urile companiei noastre se regasesc doar in scop de identificare. Acestea apartin companiilor si persoanelor ce detin drepturile de autor asupra acestora.

MESAJE EMAIL
Prin inregistrarea, comandarea, abonarea la newsletter, trimiterea de mesaj in pagina de contact sau trimiterea mesajelor de tip e-mail, adresate catre societatea noastra, utilizatorul website-ului isi da acordul pentru primirea de mesaje e-mail cu informatii comerciale venite din partea societatii noastre.

DREPTURI DE AUTOR
Informatia publicata pe website-urile companiei (text, imagini, programe, elemente de grafica web, script-uri etc.) apartine societatii AST Druckeria sau a partenerilor sai, acestia avand dreptul de proprietate intelectuala asupra elementelor website-urilor si informatiilor publicate, conform legilor si acordurilor de licentiere detinute. Folosirea neautorizata si fara acordul scris din partea societatii a elementelor enumerate mai sus este considerata furt si ne rezervam dreptul la despagubiri conform legilor in vigoare.

GENERALITATI
Orice conflict aparut intre AST Druckeria si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor de judecata romanesti.

LIMITAREA RASPUNDERII
Informatiile si serviciile de pe paginile web ale societatii AST Druckeria va sunt oferite doar pentru a va informa fara o garantie de orice fel, exprimata sau subintelesa, incluzand, dar nefiind limitat la garantiile comerciale implicate. Prin utilizarea acestora va asumati riscurile cu privire la convenabilitatea si acuratetea informatiilor publicate ce pot contine greseli tehnice sau erori de traducere. AST Druckeria nu isi asuma raspunderea sau riscul pentru astfel de erori sau omiteri in cadrul acestui website sau in alte documente la care exista referiri sau legaturi. AST Druckeria nu va fi raspunzatoare pentru vreun prejudiciu direct sau indirect ce ar avea legatura in orice fel cu informatia oferita de acest website. Informatiile regasite pe website-urile societatii au un caracter informativ. Termeni si conditiile de utilizare se pot modifica fara o notificare prealabila.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

AST Druckeria certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

AST Druckeria garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catreAST Druckeria pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, AST Druckeria are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate precum si servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele solicitate, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email contact@sspolitehnica.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

AST Druckeria  utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

AST Druckeria isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere.

Furnizarea datelor personale nu implica nici o obligatie din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita oricand stergerea datelor personale din baza de date.

AST Druckeria va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat si nu va vinde, nu va inchiria si nu va face barter cu liste de mailing ale clientilor sai.