Politehnica şi-a aflat astăzi adversara din turul IV al Cupei României. Alb-violeţii vor întâlni CSC Ghiroda şi Giarmata Vii într-o manşă unică, în deplasare.

Meciul cu formaţia din Liga a III-a va avea loc miercuri, 21 octombrie, de la ora 14.30, pe stadionul acesteia – „Emilian Pavel”. Echipa noastră s-a calificat direct în această fază a competiţiei datorită posturii de divizionară secundă şi în ediţia trecută de campionat.

Următorul tur va fi cel al 16-imilor de finală, fază în care vor intra în competiţie şi grupările din Liga I.

Ghiroda a avut un parcurs foarte bun până acum în competiţia „surprizelor”. A trecut rând pe rând de colegele de eşalon din Deva (scor 1-0), Hunedoara (4-1) şi Dumbrăviţa (4-2). În campionat, echipa timişeană are 8 puncte obţinute din patru jocuri şi ocupă deocamdată locul 5 în Seria a 8-a a Ligii 3, ediţia 2020-21.

În altă ordine de idei jucătorii pregătiţi de Octavian Benga, tehnician venit la echipa noastră chiar de la Ghiroda, au aflat şi noua dată a jocului cu Dunărea Călăraşi, partidă din runda a 7-a a Ligii 2, amânată după apariţia mai multor cazuri de coronavirus în rândul alb-violeţilor. Noua dată de disputare stabilită pentru acest joc pe teren propriu este 28 octombrie, ora 15.00.